Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Tata Hal iz serije Malcolm in the Middle dobio niz ozbiljnih uloga
Bryan Cranston glumačku sposobnost pokazuje u seriji "Breaking Bad" gdje je utjelovio genijalnog profesora kemije

Tata Hal iz serije "Malcolm in the Middle" dobio niz ozbiljnih uloga

Foto: PR Photos

Popularni tata Hal iz serije "Malcolm in the Middle", glumac Bryan Cranston, ovih dana zaprimio je pregršt filmskih ponuda. Iako je glumio u nizu serija (poput Dr. Tima Whatleya u Seinfeldu) te u manjim filmskim ulogama u"How I Met Your Mother", "X-Files" te "Little Miss Sunshine", pravu slavu i svu glumačku sposobnost ipak je pokazao u briljantnoj seriji "Breaking Bad". U njoj je utjelovio genijalnog profesora kemije, koji se zbog spleta okolnosti okrenuo kriminalu i proizvodnji najboljeg i najčišćeg crystal metha na svijetu. Četvrta sezona serije "Breaking Bad" počinje se prikazivati 17. srpnja.


Cranston je trenutno u pregovorima i za ulogu u novom filmu Bena Afflecka "Argo", za koji Affleck zadnjih tjedana okuplja obećavajuću glumačku postavu kao što su Alan Arkin te John Goodman. Naime, u priči se radi o američkim diplomatima koji se švercaju preko iranske granice 1979. godine, pod krinkom filmske ekipe, koja traži lokaciju za svoj novi znanstveno fantastični film. Affleck glumi Tonya Mendeza, CIA-inog službenika koji vlada tom tajnom operacijom. Cranston je pak agent Jack O'Donnel, bivši bodyguard predsjednika Eisenhowera koji je ujedno i Mendezov šef.


Cranston će isto tako biti angažiran u filmu "Rock of Ages" te će glumiti negativca i u remakeu filma "Total Recall". No, priča tu ne staje jer Cranston ne prestaje dobivati filmske ponude, a najsvježija novost je kako će glumiti u filmu "The Gangster Squad" Rubena Fleischera ("Zombieland") uz Ryana Goslinga, Sean Penna, Josh Brolina i Michael Penu. Budućnost ovog svestranog glumca čini se blistava.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    fox89 fox89 @ 8.7.2011. 0:16
    ovo je definitivno članak sa najviše pravopisnih pogrešaka koji sam ikada vidio.
  • #1
    0 0
    david_1991 david_1991 @ 7.7.2011. 1:15

    ..zaslužio je..nevjerovatna trasformacija iz "Malcoma" u "Breacking bad"..jedva čekam pogledati te njegove filmove..

     ..btw., ko još nije pogledao "Breacking bad" nek obavezno pogleda,jebena serija..

Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala