Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Poginuo Ryan Dunn, zvijezda popularnog Jackassa
Dunn je s još za sada nepoznatom osobom bio u Porscheu koji je sletio s ceste, obojica su poginuli

Poginuo Ryan Dunn, zvijezda popularnog "Jackassa"

Televizijski voditelj, glumac i reality kaskader Ryan Dunn (34) te još jedna, za sada neidentificirana osoba, poginuli su u tragičnoj automobilskoj nesreći, koja se dogodila oko 3 ujutro u ponedjeljak 20. lipnja. Kako navode izvori, do kobne nesreće je došlo prilikom izlijetanja automobila marke Porsche s ceste koji se odmah zapalio i eksplodirao. Spominje se kako je brzina bila faktor nesreće jer je Dunn navodno vozio preko 180km/h.


Njegovu smrt je za medije potvrdila April Margera, majka Bam Margere iz popularnog "Jackassa". Nekoliko sati prije smrti, Dunn je na svoj Twitter profil objavio i fotografiju opijanja s još dvojicom muškaraca. Fotografija je ubrzo nakon toga maknuta s Twittera.


Inače, Ryan Dunn bio je dio stalne postave emisije "Jackass" i "Viva La Bam", a glumio je i u sva tri nastavka "Jackass" filma. Rođen je u Ohiu, a s 15 godina se preselio u Pennsylvaniu gdje je upoznao Bama Margeru i to na prvi dan škole.

Ryan Dunn, Bam Margera, Chris Raab (Raab Himself) i Brandom DiCamillo su pod imenom "CKY" (Camp Kill Yourself) počeli snimati vratolomne filmiće koji su ubrzo obišli svijet i proslavili ih. Kasnije, CKY filmići su postali dio "Jackass" serija koja je postala hit na MTV-u i emitirala se od 2000. do 2002. godine, nakon čega je Margera dobio svoj show "Viva La Bam" koji je trajao pet sezona.





Ryan Dunn je tokom, a i poslije svoje CKY karijere zadobio nadimak "Random Hero" koji se često spominjao u svim spomenutim emisijama.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala