Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Utorak 5.5.
Za vas smo izdvojili malo finale Piramide i premijeru popularnog svjetskog šoua Graham Norton i gosti

TV Preporuke dana – Utorak 5.5.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od serija i emisija u večernjem terminu u utorak, 5.5.

SERIJE / EMISIJE

Piramida, HTV1 u 20 sati
Večeras nas očekuje malo finale u kojem gostuju saborski zastupnik Narodne stranke - reformisti Petar Baranović, predsjednica Hrvatske konzervativne stranke i zastupnica u Europarlamentu Ruža Tomašić i televizijski voditelj i komičar Davor Jurkotić.

Vatre ivanjske, RTL u 20:10 sati
Nakon konačnog raskida s Viktorom, očajna Magdalena odlazi Dinki te tamo nailazi na Anu od koje traži pomoć i podršku. Ana se lomi, no ipak staje na sestrinu stranu. Patrik se boji za Dinku te je uz lažnu ispriku odvede iz Ivanja. Istodobno Ana radi Dinke ulazi u sukob s Elenom, a Leon, uvjeravajući se u Aninu sigurnost, prepusti se Gininim dodirima...

Graham Norton i gosti, HTV2 u 20:50 sati
Na naše male ekrane stiže svjetski poznati šou koji donosi zanimljive priče iz svijeta slavnih. Graham William Walker, poznatiji kao Graham Norton, je irski televizijski i radijski voditelj, komičar i glumac poznat po svojem sarkazmu i posebnom stilu. Pet puta je osvojio nagradu BAFTA u kategoriji najbolje zabavne emisije.

FILMOVI

Imamo Papu, HTV3 u 20 sati
Zanimljiv film s vrlo hrabrim pristupom osjetljivoj temi u kojem glavnu ulogu tumači slavni francuski glumac Michel Piccoli. Humorna drama opisuje događaje i rituale u Vatikanu za vrijeme biranja novog pape.

Živjeti i umrijeti u L.A., HTV2 u 21:55 sati
Film se smatra jednim od najpoznatijih djela Neo-Noir žanra, a odlična gluma dvoje glavnih zvijezda dodatno je začinila ovo zanimljivo ostvarenje.

Zločesti djedica, HBO u 22 sata
Johnny Knoxville, zvijezda urnebesnog Jackass serijala, scenarist je i glumac u ovoj komediji o 86-godišnjem muškarcu mladog duha koji zajedno sa svojim unukom kreće na putovanje na kojem izazivaju nered i kaos diljem SAD-a.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala