Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Oprah Winfrey u suzama se oprostila od svoje vjerne publike
Snimljena je posljednja emisija slavnog Oprah showa, a ispratili su je Tom Hanks, Beyonce, Madonna...

Oprah Winfrey u suzama se oprostila od svoje vjerne publike

Završena je jedna televizijska era. Nakon što su se ugasile kamere na setu Oprah showa, nakon 25 godina emitiranja, zasigurno ništa više neće biti isto bez kraljice talk-showova.

Na snimanju završne epizode Oprah Winfrey Showa gostovale su brojne američke pjevačke, glumačke i sportske zvijezde. Slavna voditeljica spektakl je priredila za 13 tisuća gledatelja u sportskoj dvorani United Center u Chicagu. Među gostima je bio i Tom Hanks (54) koji je ujedno bio i voditelj showa, prenosi 24 sata.


- Tvoj show je iznenađenje pretvorio u umjetničku formu. Oprah, večeras si okružena samo ljubavlju. Tvoj studio za tu ljubav nije bio dovoljan, pa smo zato ovdje - rekao je Tom Hanks.

- To je žena koja je na vrhu 25 godina i još obara sve rekorde - s lijepim riječima kolegi Tomu Hanksu pridružila se i Madonna.

Čak ni sama Oprah (57) nije znala imena svih gostiju koji  će joj se pridružiti tijekom snimanja emisije. Za voditeljicu su pjevale Beyonce (29), Alicia Keys (30), Stevie Wonder 61) i glumac Jamie Fox. (43). Tom Cruise (48) koji je kod Oprah u emisiji gostovao 12 puta rekao je kako mu je to bila velika čast.  Međutim, tu nije kraj velikim imenima koja su se Oprah pridružila na snimanju posljednje emisije.

Oprah ugostila i uskoro bivšu Arnijevu suprugu

S voditeljicom su se družili i Halle Berry (44), Jerry Seinfeld (57), Queen Latifah (41) i Patti LaBelle (66). Pojavila se čak i Maria Shriver koja se prošloga tjedna suočila s rastavom braka, a suprug Arnold Schwarzenwgger joj je početkom ovoga tjedna priznao da je prije deset godina dobio dijete s njihovom kućnom pomoćnicom. Gledatelje je za kraj iznenadilo pojavljivanje velike košarkaške zvijezde Michaela Jordana.

Završna epizoda Oprah Winfrey Showa emitirat će se 25. svibnja. Točan sadržaj emisije još nije poznat. Posljednja, 5000. emisija, emitirat će se tjedan dana nakon toga u tri dijela: 23., 24. i 25. svibnja.


Oprah je s godinama stekla brojne obožavatelje

Oprah Show emitira se već 25 godina i stekao je brojne gledatelje. Velik je broj Amerikanaca kojima je upravo taj show najvažnija stvar na svijetu, prilika da saznaju sve što ih zanima i ugodno se iznenade.

Što ju je motiviralo da se povuče s malih ekrana Oprah Winfrey (57) otkrila je u intervjuu za časopis O.

- Mattie Stepanek rekao mi je da bi trebala prekinuti sa snimanjem nakon 25 godina. Rekao mi je to u svibnju 2003. kad mi je poslao email. Nekoliko mjeseci nakon toga preminuo je u dobi od 12 godina - izjavila je Oprah.

Mattie je voditeljici sugerirao da ne prekine s emitiranjem na 20. godišnjicu showa kako je planirala, vec da pričeka do 25. jer je 25 savršen broj i ima više smisla od 20. Dječaku su zahvalni i brojni vjerni gledatelji showa.

- Postoje ljudi koji cijeli život prate Oprah Show, nisu propustili ni jednu emisiju. Za njih taj show predstavlja neku vrstu utočišta od grube realnosti i bit će zaista tužni kad jednog dana sjednu pred televizor i shvate da njihova omiljena showa više nema - rekao je psiholog Ned Hallowell.

Zbog gašenja dugovječnog showa, milijuni gledatelja past će u depresiju, a već je imenovan i sindrom od kojeg će bolovati - Empty Oprah syndrome (sindrom prazne Oprah).

J.K.

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala