Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


David Hasselhoff: Trebao sam biti mrtav!
Poznati 'spasilac' i alkoholičar priznao je kako je postavio novi rekord klinike 'Betty Ford' u promilima alkohola u krvi

David Hasselhoff: Trebao sam biti mrtav!

David Hasselhoff (58), poznati spasilac iz Baywatcha, izjavio je za News of the World da je postavio novi rekord rehabilitacijske klinike Betty Ford, gdje se liječio od alkoholizma. U trenutku kada se prijavio u čuvenu kliniku, imao je najveći broj promila u krvi ikad zabilježen u klinici, čak 3,9.

- Medicinski, trebao sam biti mrtav, bio samo u toliko lošem stanju. Dotaknuo sam samo dno, nakon čega sam ušao u Betty Ford. Sjećam se jedne stare holivudske šale ’Kada ti je karijera na zalasku, uđi u Betty Ford da bi privukao pažnju medija' - rekao je Hasselhoff.

Glumac i pjevač, koji je i dalje najpoznatiji po ulozi čuvara plaže Mitcha Buchannona, imao je mnogo problema sa pićem, a 2009. godine odvezen je u bolnicu zbog trovanja alkoholom. Tada mu je utvrđeno da ima 3,9 promila alkohola u krvi, zbog čega je lako mogao pasti u komu ili čak umrijeti.

- I prije sam bio na rehabilitaciji, ali bi već nakon osam dana pozvao taksi i otišao kući. Božji su me anđeli morali dovesti do samog ruba smrti, kako bi mi skrenuli pažnju i natjerali me da konačno prestanem piti. Ono što je bitno, nije pad, već to koliko brzo ćete ustati. Možete računati na to da ću ja ustati. Hasselhoffovi se ne saginju, već kažu ‘Pokaži šta znaš’ - ispričao je glumac.


Hasselhoff je trenutno jedan od sudaca u talent showu Britain's got talent, a ove godine izdao je i novi album pod nazivom A Real Good Feeling.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala