Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pamela Anderson svojim riječima u dokumentarcu Pamela: A Love Story
Na Netflix krajem mjeseca stiže priča o ikoni desetljeća

Pamela Anderson svojim riječima u dokumentarcu "Pamela: A Love Story"

Foto: YouTube

„Po prvi puta želim preuzeti kontrolu nad pričom“, kaže glumica i model, odnosno ikona 1990-ih Pamela Anderson u prvoj najavi za dokumentarni film Pamela: A Love Story koju prati pjesma grupe The Cardigans Lovefool.

U dokumentarcu Pamela Anderson komentira svoje odluke koje je donijela tijekom karijere, način na koji su je mediji tretirali i romantične veze. Najava je prožeta njezinim osjećajima o raznim temama, posebice o tretmanu cjelokupne medijske industrije te kako je uopće nastavila nakon krađe sporne vrpce Tommyja Leeja i nje.

„Kompletno sam blokirala tu ukradenu vrpcu iz svog života kako bih dalje preživjela i sad se to sve vraća. Zato sad želim preuzeti kontrolu nad pričom“, objašnjava očito govoreći o tome kako je vrpca opet došla u središte pažnje nakon limitirane serije streaminga Hulu Pam & Tommy – seriju za koju nije dala nikakvo dopuštenje da govori o njezinom životu.

No, najava isto tako jasno daje do znanja da to kako je Anderson nastavila sa životom i karijerom ne znači da se ikad smatrala damom u nevolji koju treba spašavati. „Nije me briga što drugi misle. Zato što je to jedini izbor koji sam imala. Da me dira što drugi misle ja ne bih bila ovdje“, dodala je.

Režiju potpisuje Ryan White (nominiran za Emmyja za dokumentarne specijale The Keepers i The Case Against 8), a film donosi i nikad dosad viđene privatne snimke, fotografije i Andersonine zapise iz dnevnika.

Film Pamela: A Love Story kod nas je preveden Pamela, ljubavna priča i na Netflix stiže 31. siječnja kad izlaze i Andersonini memoari Love, Pamela za izdavačku kuću HarperCollins.;

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala