Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Pogledajte prve snimke sexy Wonder Woman u akciji!
Superjunakinja je u biti maskirani borac za pravdu u Los Angelesu, a paralelno vodi i sasvim "običan" život i posao

Pogledajte prve snimke sexy Wonder Woman u akciji!

Internet je preplavljen svakom novom fotografijom i videom Adrianne Palicki u ulozi Wonder Woman, no pojedine video snimke s "ok" kvalitetom je zasigurno vrijedno proslijediti i objaviti. Nakon što su prikazali prvi kostim Wonder Woman, koji su fanovi uglavnom 'popljuvali', producenti serije su naredili niz izmjena i poboljšavanja (uljepšavanja) kostima. Posljednji snimak odaje prilično dobre izmjene na kostimu te povratak staroj "classic" inkarnaciji serije. Još uvijek se ne zna što se može očekivati od serije, no producenti u svakom slučaju najavljuju dobru zabavu.



Osim početnih problema s kostimom i negativnom reakcijom fanova na njega, nikakvi dodatni podaci i informacije nisu procurile u javnost. Producenti serije su samo naveli kako se radi o modernoj reinterpretaciji i ozbiljnijoj verziji, što je svojevrstan odmak od posljednje inkarnacije serije.

Wonder Woman je inače maskirani borac za pravdu u Los Angelesu, no uz to, ona (tj. njen stvarni svakodnevni lik) ima uspješan posao te je suočena sa svim "običnim" događajima i elementima stvarnog života. Priča je zapravo balans njezinog privatnog te "osvetničkog" života. Wonder Woman je jedna od superjunakinja u serijalima stripova DC Comicsa, a prvi put se kao lik u stripu pojavila 1941. godine.



U seriji glume Adrianne Palicki (kao Diana Prince/Wonder Woman), Tracie Thoms, Pedro Pascal i Elizabeth Hurley kao glavni antagonist "Veronica Cale". Producent nove verzije serije je poznati David E. Kelley, inače scenarist, producent i osnivač serija "Ally McBeal", "Boston Legal", "Chicago Hope", "The Practice" i ostalih.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala