Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Odvjetnik iz Lincolna sve više radi iz ureda, showrunner serije objašnjava zašto
Čeka se odobrenje treće sezone uspješne Netflixove krimi serije

Odvjetnik iz Lincolna sve više radi iz ureda, showrunner serije objašnjava zašto

Foto: YouTube

Mickey Haller (Manuel Garcia-Rulfo) možda više neće raditi iz svog automobila, navodi showrunner popularne serije Odvjetnik iz Lincolna (The Lincoln Lawyer).

Kriminalistička serija snimana prema istoimenim knjigama Michaela Connellyja nedavno se vratila s drugim dijelom druge sezone na Netflixu, a posebna je i po tome što glavni lik, odvjetnik Mickey, svoj posao obavlja u crnom Lincolnu – što se mijenja kako serija ide iz epizode u epizodu.

Razlog zašto Mickey sve više radi iz ureda, a ne iz svog auta, jednostavan je: jer je riječ o televizijskoj seriji: „Morate imati mjesto na kojem ćete snimati scene, a snimanje u autu s vremenom postane klaustrofobično. Morate računati i na scene s drugim likovima pa ne može Mickey biti stalno samo na mobitelu. U knjigama su svi oni stalno na mobitelima. U seriji također imamo mnogo poziva, ali ne možete baš svaku scenu snimati kao telefonski razgovor. Tako da je ured zapravo kreativni odgovor na pitanje kako prenijeti takvu radnju knjiga na televizijsku seriju“, objasnio je showrunner i jedan od scenarista serije Ted Humphrey.

Serija ima odličnu gledanost, ali još uvijek se čeka na odobrenje treće sezone – što obožavatelji jedva čekaju jer je druga završila prilično napeto. Humphrey navodi: „U narednim sezonama možda Mickeya vidimo u drugačijem uredu? Možda ipak neće imati ured? Možda će samo Lorna imati mali ured, a on će opet biti stalno u Lincolnu? Sve opcije su otvorene.“

Obje sezone serije Odvjetnik iz Lincolna dostupne su sa svim epizodama na Netflixu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala