Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana - Nedjelja 25.2.
Večeras nas očekuje uzbudljivo finale Dore, a na drugim nas progemima očekuje niz zabavnih filmskih naslova

TV Preporuke dana - Nedjelja 25.2.

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u nedjelju, 25. veljače.

SERIJE / EMISIJE

Dora 2024., HRT 1 u 20:15h
Ovo je finalna večer Dore, izbora hrvatskog predstavnika za pjesmu Eurovizije! Ukupno 16 pjesama čut ćemo u završnoj večeri ovog glazbenog spektakla, a izabrali su ih gledatelji na prethodnim polufinalnim večerima. Najbolja pjesma večeras predstavljat će Hrvatsku na Eurosongu u Malmöu u svibnju, a zajedno će je izabrati ocjenjivački sudovi i gledatelji (SMS i pozivi). Ove godine imamo četiri hrvatska žirija - iz HRT-ovih centara Zagreb, Split, Rijeka i Osijek, ali i četiri međunarodna žirija iz zemalja sudionica Eurovision Song Contesta 2024.: Italija, Njemačka, Ukrajina i Island. Svaki ocjenjivački sud imat će tri člana, a činit će ih glazbeni profesionalci, skladatelji, glazbeni kritičari, producenti itd. U show programu nastupaju prošlogodišnji pobjednici Dore - Let 3. No, HRT priprema još poneko iznenađenje za gledatelje.

Hotel Europa, HRT 3 u 23:25h
Emilova strategija modernizacije, ljubavi prema životu i eksperimentiranju zasad je, čini se, uspješna. U kozmopolitskoj umjetnici Claire dobiva potporu iz Pariza i pokušava oponašati velike metropole. Neprestano dolaze i odlaze istaknuti umjetnici iz cijelog svijeta. Ali Ringsdorf na Rajni ipak nije ni Berlin ni Pariz. Osim toga, Emilov program sve je više u sukobu sa sve češćim boravcima i okupljanjima Hitlera i njegovih sljedbenika. Tijekom Röhmova puča, protiv kojeg je Hitler pripremao osvetu u Dreesenu, Fritz uspijeva srediti ubojstvo Emilovih ultradesničarskih progonitelja.

FILMOVI

Policajac s Beverly Hillsa, Doma TV u 19:55h
Axel Foley (Eddie Murphy) detroitski je policajac kojega nadređeni šalju na prisilni godišnji odmor pošto nikako ne odustaje od traganja za ubojicom svoga najboljeg prijatelja. Slijedeći trag ubojice, Axela put vodi do Beverly Hillsa, gdje dobiva upozorenje lokalne policije da se ne miješa u istragu. Axel posjećuje svoju prijateljicu Jenny (Lisa Eilbacher), koja radi u galeriji umjetnina, te saznaje kako je njen šef Victor Maitland (Steven Berkoff) zapravo kralj narkomafije i jedan od odgovornih za smrt njegovog prijatelja.

Snajperist, Nova TV u 20:15h
Poslan u Irak kako bi štitio svoje suborce Chris Kyle uskoro je dobio nadimak Legenda, a postao je nadaleko poznat i s neprijateljske strane te mu ucijenjena glava. Usprkos životnoj opasnosti i obitelji koja je strepila kod kuće, Chris je odradio četiri misije u Iraku slijedeći moto američke mornarice ne ostavljaj ni jednog čovjeka iza sebe. No nakon što se vratio kući, svojoj supruzi Tayi Renae i djeci, Chris je shvatio a se radi o ratu u kojem ne može pobijediti.

John Wick 2, RTL u 20:15h
Iako John Wick više ne želi imati ništa sa svijetom profesionalnih ubojica, iz mirovine će ga izvući nekadašnji suradnik koji želi preuzeti kontrolu nad klanom međunarodnih ubojica. Ne želeći prekršiti davno dano obećanje, John odlazi u Rim gdje ga očekuje nemilosrdna borba s najsmrtonosnijim svjetskim ubojicama.

Sam protiv svih, Doma TV u 22:20h
Neil Shaw (W. Snipes) izuzetno je sposoban operativac koji sa skupinom suradnika za tajnu službu Ujedinjenih naroda obavlja složene tajne operacije, a s tim su upoznati generalni tajnik UN-a Douglasa Thomasa (D. Sutherland) i njegova pomoćnica Eleanor Hooks (A. Archer). Nakon što sa svojim kolegama, među kojima je i spretni Robert Bly (M. Biehn), izvede akciju kojom kinesku delegaciju u UN-u vrati za pregovarački stol sa Sjevernom Korejom. Neil posumnja da je u zakulisne političke i kriminalne poslove umiješan i bogataš David Chan (C.-H. Tagawa). Jednog dana dozna da je u gradskoj luci pronađen kontejner pun leševa ilegalnih izbjeglica iz Vijetnama, s čime bi mogao biti povezan i Chan. No kad uskoro dobije zadatak sudjelovati u zaštiti kineskog veleposlanika Wua (J. Hong) prilikom njegova obraćanja UN-u, Neil pomisli da je pred njim još jedan rutinski zadatak. Međutim, kineski veleposlanik je žrtva atentata, a glavni osumnjičeni upravo Neil.

Wonder Woman, Nova TV u 22:50h
Prije nego je postala Wonder Women, bila je Diana, princeza Amazonki, obučena da bude nepobjediva ratnica. Odrasla na zaštićenom rajskom otoku Themyscira, na kojem žive samo žene. Međutim, kada se američki pilot sruši na njihovu obalu i ispriča priču o masivnom sukobu u vanjskom svijetu, Diana napušta svoj dom, uvjerena da može zaustaviti sukob. U borbi protiv muškaraca u ratu kako bi zaustavila sve sukobe, Diana će otkriti svoju najveću snagu i svoju sudbinu.

KOMPLETAN TV PROGRAM

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala