Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Kroz dva tjedna kreće rad novih televizijskih programa
Nova tri specijalizirana nacionalna kanala za sport, glazbu i gospodarstvo samo što nisu krenula s emitiranjem

Kroz dva tjedna kreće rad novih televizijskih programa

Foto: cmc.com.hr, hoo.hr, kapital.tv

Kapital Network, CMC i Sportska TV samo što nisu krenuli s emitiranjem na nacionalnoj razini. CMC bi s emitiranjem trebao krenuti već u utorak 15. ožujka, Kapital Network 1. travnja, dok bi novi sportski kanal Hrvatskog olimpijskog odbora s radom trebao započeti 5. travnja, piše tportal.hr.

Najavio je i novu središnju informativnu emisiju - Središnja informativna emisija bila bi u trajanju od 15 do 20 minuta i u njoj bismo nastojali izbjeći zamku da obrađujemo iste stvari kao i sve ostale zemaljske televizije, a naglasak će biti na gospodarstvu - dodaje.

Baš kao i Kapital Network, glazbena televizija CMC djeluje već godinama i ima svoju publiku, a i oni najavljuju novitete - Do polovice lipnja ići ćemo s jednom shemom, a onda ćemo na festivalu u Vodicama predstaviti ljetnu. Od jeseni krećemo sa živim emisijama, portretima najznačajnijih glazbenika, akustičnim showom i brojnim drugim novitetima - rekao je Želimir Babogredec, većinski vlasnik tvrtke Autor, u čijem je vlasništvu CMC. Uz prepoznatljiva lica Anje Alavanje i Barbare Radulović, CMC je voditeljsku ekipu nadopunio Marinom Tironijem i Koranom Gvozdić, a najavljuju i povećanje udjela strane glazbe u 24-satnom programu.

Od sva tri programa, jedino je Sportska TV velika nepoznanica. Kao glavnog urednika televizija HOO-a uposlila je nekadašnjeg HRT-ovog urednika Juru Ozmeca, kojem je desna ruka Marin Šarec

- Ono što sad možemo reći je da startamo 5. travnja u 17 sati. U početku planiramo emitirati dvanaest sati programa. Dva puta dnevno imali bismo sportske vijesti, jednu sportsku emisiju, a na dnevnoj bazi i jedan prijenos uživo. Ono što je bitno naglasiti da će svaki sportski savez kod nas imati svojih pet minuta. Krajnji cilj je dobiti pravo na prijenos Olimpijskih igara u Sočiju 2014. godine - kaže Šarec.


  J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #4
    0 0
    cobbler cobbler @ 13.3.2011. 19:27
    Ja imam bnet.
  • #3
    0 0
    gorlock gorlock @ 13.3.2011. 18:50

    Jedino novo je ova sportska televizija?

    I CMC i Kapital Network su savim OK specijalizirani programi, osobito CMC koji je prihvatljiv širim masama, a vjerujem da će biti i Sportska tv. 

    Tzv. nacionalnim tv postajama nedostaje jedino specijalizirani dječji tv kanal. 

    Vesele me dolasci novih nacionalnih tv kanala jer će kojekakve tv platforme zbog toga morati ili sniziti svoje cijene ili će ostati bez mnogih korisnika. 

  • #2
    0 0
    doom doom @ 13.3.2011. 17:52
    skeptican sam prema novim programima...
  • #1
    0 0
    ed_hunter ed_hunter @ 13.3.2011. 17:33
    pitanje je koliko će te televizije biti konkurentne, odnosno, hoće li imati dovoljno novca da prikazuju atraktivnije sadržaje?
Pogledaj sve komentare (4)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala