Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Robert De Niro: Nikada neću otvoriti profil na Twitteru!
Oskarovac čiji se novi film "Limitless" uskoro očekuje u kinima kazao je kako zazire od svih društvenih mreža

Robert De Niro: Nikada neću otvoriti profil na Twitteru!

Foto: PR Photos

Glumac i dvostruki oskarovac Robert De Niro izjavio je kako nikada neće otvoriti profil na društvenoj mreži kao što su Twitter ili Facebook. Kazao je kako ne osjeća potrebu da svoje obožavatelje svakodnevno 'hrani' i obavještava o tome što ima novo u njegovom životu.

- Nemam nikakav online klub obožavatelja s kojima komuniciram, ne treba mi to. Moji mlađi rođaci su u svemu tome i tu i tamo mi pokažu. Služim se ja kompjuterom i sve to, ali jednostavno ne koristim bilo kakve društvene mreže - pojasnio je glumac i nadodao kako on to sve razumije i da je to vjerojatno sjajno, ali da se nekako nije 'primio' toga. Isto tako, istaknuo je kako ga više toliko ne brine njegov zvjezdani status i da se iz tog razloga ne mora stalno 'gurati u oči javnosti'.


Inače, slavni glumac se u svojoj dugogodišnjoj karijeri pojavio u više od 75 filmova, uključujući i hvaljene klasike poput; "The Godfather: Part II", "Taxi Driver", "Goodfellas", "Casino", "Raging Bull"… a posljednji film u kojem se pojavljuje s Bradleyjem Cooperom je triler "Limitless", američkog redatelja Neila Burgera.

Radnja filma se vrti oko stereotipnog pisca (Cooper), čiji se život mijenja u trenutku kada počne konzumirati tajnu supstancu. Ona oslobađa sve potencijale njegovog mozga, dajući mu nevjerojatne sposobnosti. Život mu pretvara u uspjeh za uspjehom, ali počinje se nazirati i tamna strane priče… savršena formula ipak ima svojih mana, a misteriozni ubojice prate svaki njegov trag. "Limitless" će se uskoro pojaviti i u hrvatskim kinima, točnije 24. ožujka.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (5)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala