Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


2. sezona serije Squid Game stiže tijekom ove godine
Netflix još nije objavio datum premijere, samo da je svakako očekujemo tijekom 2024.

2. sezona serije "Squid Game" stiže tijekom ove godine

Foto: YouTube

Prije skoro tri godine južnokorejska serija Squid Game oduševila je Internet i srušila sve Netflixove rekorde, a čini se da nam konačno slijedi nova, druga sezona.

Autor serije Hwang Dong-hyuk neki je dan objavio koje sve serije, unatoč prošlogodišnje štrajku, možemo očekivati tijekom ove godine na Netflixu – među njima je i druga sezona Squid Game koja je službeno najavljena još u lipnju 2022., a u lipnju 2023. godine objavljena je i glumačka postava za tu sezonu: Lee Jung-jae, Lee Byung-hun, Wi Ha-joon i Gong Yoo repriziraju uloge iz prve, a među novim igračima će biti Im Si-wan, Kang Ha-neul, Park Sung-hoon, Yang Dong-geun i Jo Yu-ri.

Devet epizoda prve sezone o nemilosrdnoj smrtonosnoj igri s bogatom novčanom nagradom apsolutno je dominirala Netflixom i osvojila razne nagrade. Bila je nominirana za 14 Emmyja od kojih je osvojila 6, osvojila je tri Zlatna globusa uključujući za najbolju televizijsku dramsku seriju, a ušla je u povijest Screen Actors Guild Awards kao prva serija koja nije na engleskom jeziku i prva južnokorejska serija koja je osvojila nominacije za glumačku postavu u dramskoj seriji, glumca i glumicu u dramskoj seriji te kaskadersku ekipu.

Dong-hyuk na seriji je radio više od deset godina tako da je bilo vrlo upitno hoće li i može li napraviti još jednu sezonu. Nakon mnogo špekulacija u 2022. došla je potvrda za drugu sezonu, a dok je čekamo dobili smo reality emisiju Squid Game: The Challenge koja je, doduše, podijelila kritičare i gledatelje.

Detalji o radnji druge sezone Squid Game još nisu poznati, zna se samo da je Dong-hyuk rekao kako bi volio istražiti tko je Front Man, kakva je njegova povezanost s Hwangom Jun-hoom (Wi Ha-joon) i tko je prodavač (Gong Yoo) koji regrutira sudionike za Igre.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala