Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Na HTV-u neće biti izravnog prijenosa dodjele Oscara!
Tko će osvojiti najprestižniju filmsku nagradu gledatelji HTV-a saznat će sa zakašnjenjem, točnije 1. ožujka

Na HTV-u neće biti izravnog prijenosa dodjele Oscara!

Tko će ove godine dobiti prestižni zlatni kipić… Colin Firth, James Franco, Jeff Bridges, Jesse Eisenberg ili Javier Bardem? Hoće li ga u ženskoj skupini pak osvojiti Natalie Portman, Annette Bening, Nicole Kidman, Jennifer Lawrence ili Michelle Williams? Koji film će osvojiti Oscara za najbolji film… samo su neka od pitanja na koje će gledatelji HTV-a dobiti odgovore s 'debelim' zakašnjenjem.


Iako će se ovogodišnja 83. po redu dodjela filmskih nagrada Oscar održati 27. veljače u Kodak Theatre-u, gledatelji u Hrvatskoj će tek dva dana kasnije saznati tko je sve osvojio jednu od najprestižnijih nagrada u filmskom svijetu. Naime, s državne televizije poručuju kako će se u tom terminu, na drugom programu, emitirati filmska večer posvećena Oscarima. Pa će tako u večernjim satima biti prikazan film "The Hurt Locker", film koji je prošle godine odnio šest nagrada. Isto tako, gledatelji će istu večer moći pogledati i "Milk" sa Seanom Pennom, film koji je osvojio Oscara za najbolji scenarij te najbolju mušku ulogu. Između ostalog, emitirat će se i emisija "Posebni dodaci" koja će se prikazati između spomenutih filmova.





Tek 1. ožujka će gledatelji HTV-a doći na svoje, kada će se na drugom programu prikazati 90-minutna snimka svečane dodjele, za koju su otkupljena prava. U međuvremenu će se okorjeli ljubitelji Oscara morati snaći... ili putem internetskih portala ili live streaminga, jer s javne televizije poručuju kako je skraćena snimka, ionako uvijek bila gledanija nego izravan prijenos.

 

L.M./MojTV

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #18
    0 0
    aya aya @ 19.2.2011. 14:29

                 

                  

  • #17
    0 0
    doom doom @ 19.2.2011. 13:56
    "mislim, bar je ovo portal o filmu, pa se podrazumijeva da su članovi filmofili i da ih takav event zanima."ayatu se nisam slozil sa tobom......(ja osobno)
  • #16
    0 0
    aya aya @ 19.2.2011. 11:14
    Gle doom, ako meni nije čudno kaj ljudi vole gledat' nogomet (zapravo ga i ja gledam), zašto je nekome čudno što neki vole gledat' dodjelu Oscara? Nikakve tenzije kompa ...
  • #15
    0 0
    doom doom @ 19.2.2011. 0:13
    ajde aya smiri tenzije ok?!? zasto bi se meni trebalo svidati dodjela oscara ....nikad ga nisam pogledal niti ga nebudem .....i to nemjenja moju ljubav prema filmovima......a kad se vec radimo toliko pametni ovo je tv forum a ja sam napisal ono kaje na tv-u....zato molim te nemoj!
  • #14
    0 0
    aya aya @ 18.2.2011. 22:10
    Ja ne razumijem što je čudno u tome da netko gleda prijenos dodjele Oscara...mislim, bar je ovo portal o filmu, pa se podrazumijeva da su članovi filmofili i da ih takav event zanima. A to što nekoga više zanima Europska liga (svaka čast mogometu...), pa sigurno ima i neki portal o nogometu, gdje može iznijeti svoja razmišljanja.
Pogledaj sve komentare (18)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala