Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Planira se snimanje filma Dinastija po slavnoj sapunici
Tvorac serije, Richard Shapiro, planira od grandiozne sapunice iz '80-ih napraviti filmski serijal za kino-dvorane

Planira se snimanje filma "Dinastija" po slavnoj sapunici

Kultna sapunica Dinastija mogla bi dobiti sljedeće poglavlje. Na filmu. Grandiozna sapunica iz osamdesetih o bogatoj naftaškoj obitelji Carrington u Coloradu prikazivala se od 1981. do 1989., a na američkoj je televiziji 1985. godine bila najgledanija serija.

Dinastija je bila vrlo popularna i kod nas. Mnogi se još uvijek sjećaju spektakularnih tučnjava između zloglasne Alexis i druge Carringtonove žene Krystle.

Nedavno je tvorac serije, Richard Shapiro, rekao kako se već ubrzano radi na filmu, ali će radnja prethoditi onoj u seriji, te će biti smještena u '60-ima.
- Bio je to prijedlog moje kćeri Florie da se napravi prequel, što je zvučalo jako jako dobro za nas - rekao je Shapiro  - Radnja se vrti oko mladog Blakea koji ne shvaća da je on sin Toma Carringtona, ali onda se nađe na čelu kompanije i biva okružen profesionalnim ubojicama i ljudima koji ga žele ubiti.

U originalnoj seriji John Forsythe glumio je Blakea Carringtona, dok je Linda Evans utjelovila njegovu drugu ženu Krystle, koja mu je prethodno bila tajnica. Kada se Joan Collins pridružila ekipi u drugoj sezoni kao Carringtonova prva žena Alexis, serija je dospjela u žižu nacionalne rasprave.

Godine 1991. snimljeno je ponovno okupljanje u obliku TV miniserije, no ovo će biti prvi put da Dinastija ulazi u kino dvorane. To ne bi trebalo biti i zadnji put, kaže Shapiro, koji planira seriju pretvoriti u filmski serijal.

Konkurentska sapunica Dallas, možda čak i veća sapunica iz večernjeg termina '80-ih, ponovno se snima na kanalu TNT.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala