Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Okršaj pjevačkih talenata u finalu Supertalenta
Petra Antolić, Viktorija Novosel i Antonija Barišić pjevački su briljirale u zanimljivom ovogodišnjem finalu

Video: Okršaj pjevačkih talenata u finalu "Supertalenta"

Foto: NovaTV

Konačno je stigao dan finala showa Supertalent, gdje je deset natjecatelja imalo priliku pokazati sve što znaju. No, iako su gledatelji navikli da na kraju emisije saznaju tko je bio najbolji, to nije bio slučaj i s ovim emitiranjem. Navijači i gledatelji na to će morati pričekati do idućeg tjedna, do superfinala, kada će Hrvatska dobiti svog drugog pobjednika Supertalenta.

Finale je predstavilo raznolik raspon izvođača, od pjevačica koje su definitivno opravdale reputaciju jednog finala, izvrsnih plesača i drugih virtoza, bilo na instrumentima ili sa životinjama.

Jedna od najupečljativijih izvedbi svakako je ona Petre Antolić, koja je pjesmom Oh, it must be love Ette James sve ostavila bez daha. - Bilo je savršeno u svakom pogledu - rekao joj je Merlić, od kojeg smo navikli čuti i ne tako prijatne komentare. Osim glasom, Petra je oduševila i svojom pojavom na sceni, što je nagnalo Ninu Badrić da joj kaže - Ponosim se tobom istinski, i jedva čekam tvoj koncert, i bit ću u prvome redu - oduševljeno je dodala.

Osim Petre, još dvije djevojke, Viktorija Novosel i Antonija Barišić, oduševile su žiri svojim interpretacijama poznatih pjesama, tako da se ovo finale u pravom smislu može nazvati okršajem pjevačkih talenata.


Nastup splitske grupe D'N'F ostavio je sve prisutne u božićnom ugođaju, gdje su koreografijom i breakbeat pokretima, dočarali blagdansko razdoblje. Plesna skupina D Vision ambicioznom je koreografijom natjerala Ninu da izjavi kako je njihov nastup nadmašio sve plesače prve sezone.

Za vrijeme nastupa Kristijana i Kristijana iz Karlovca, u publici je vladao delirij. Bazirajući priču na svom prijatelju Donu Kolareku, koji je poginuo, ples je kod Nine izazvao provalu emocija - Ovo mi je kao najljepši poklon u životu - rekla je za nastup dvojice Kristijana.


Skandal bend svojim je ritmičkim udarcima o bubnjeve, u dvoranu donio dašak romske glazbe, dok je Aleksandar Olujić sa svojom harmonikom upečatljivo zauzdao ritam publike i žirija.

Maja Terzić i Nessa svojom su dreserskom točkom, još jednom, rastopili srca sviju prisutnih. U potpunoj tišini, bez podvika publike kako se Nessa ne bi uznemirila, predstavili su slatku točku uigranog dvojca.

Bit će zanimljivo vidjeti idući tjedan koga će publika odabrati kao svog favorita, jer svi su se finalisti vrlo potrudili ostaviti upečatljiv dojam. Stilski su dosta različiti, ali vrlo kvalitetni, pa će među njima biti će teško odabrati tko je zaista najbolji.

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala