Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Skandal Duo i D Vision prošli u finale showa Supertalent
Bubnjarski duo i plesna skupina izborili su se za prolazak dalje između pjevačica, svirača na listu...

"Skandal Duo" i "D Vision" prošli u finale showa "Supertalent"

Foto: NovaTV

Drugo polufinale showa Supertalent nije donijelo ujednačenu kvalitetu izvođača, kao što je to bio slučaj sa prvim polufinalnim izborom, kada je konkurencija bila mnogo jača. Kao glavni favoriti sinoćnjeg izdanja izvojili su se plesna skupina D vision i bubnjarski bratski duo Skandal bend, koji su prošli u idući krug natjecanja. Finale je za dlaku izmaklo plesačici (i automehaničarki) Dajani Baković.

Skandal bend su braća Almedin i Burhan Huseini koji su zahvaljujući bubnjarskoj vještini bili predgrupa i kraljici romske glazbe Esmi Redžepovoj. Merlić je toliko bio oduševljen da je njihov nastup prokomentirao riječima - Dečki stvarno imaju dar od Boga! -


Državne prvakinje u hip-hop plesu Plesni klub D Vision, nastupivši pretposljednje, nagnale su Enesa Bešlagića da stisne prvi lažni X u Supertalentu da bi zatim rekao - Bile ste fenomenalne, što god da vam Merlić rekao nije bitno, i vi ćete biti u finalu! - Zatim je i Nina Badrić stisnula još jedan lažni X za sreću, što skupini očito i nije bilo potrebno zahvaljujući iznimnoj plesnoj točki.

 

Od ostalih kandidata, svojom plesnom točkom, istakla se Dajana Baković, koja je zamalo prošla dalje. Plesom koji je sama koreografirala, izazvala je oduševljenje i publike i žirija.


Sinoć se na pozornici Supertalenta našlo i pjevačica, svirača na listu, trbušnih plesačica, a bio je tamo i Raspjevani Mesar, koji usprkos tome što je oduševio publiku, nije našao put prema finalu. Napeto natjecanje talenata nastavlja se idući tjedan u još jednom polufinalu.

 

J.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala