Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


U finale Supertalenta idu Jana Klarić i  Petra Antolić
U prvom ovosezonskom polufinalu zbio se napet okršaj između mađioničara, plesača, pjevača, gajdačkog orkestra...

U finale "Supertalenta" idu Jana Klarić i Petra Antolić

Foto i video: NovaTV i YouTube

Prvi ovosezonski polufinalni okršaj mladih talenata u showu Supertalent na Novoj TV, dobio je prve finalistice. Sretnice koje su ušle finale natjecanja su gimnastičarka Jana Klarić i pjevačica Petra Antolić. Dobro raspoloženi žiri, nažalost, nije pustio ekipu Marjan Budo Demo tima, kojima je prolazak dalje izmakao za dlaku.

Jana Klarić, djevojčica od gume, nikog nije ostavila ravnodušnim svojim gimnastičarskim akrobacijama. Spustivši se na scenu konopcem sa stropa pozornice, čak je i strogog Dubravka Merlća ostavila bez daha  - Ovo je savršeno - oduševljen je bio Merlić.

Za Petru Antolić žiri je također bio pun riječi hvale. Izvedbom pjesme Arethe Franklin You Make Me Feel (Like A Natural Woman) NIna Badrić je riječima - Petra je nešto najljepše, najbolje u zadnjih par godina, netko tko se pojavio u svim reality showima - rasplakala mladu talentiranu pjevačicu.

Za Marjan Budo demo team najteže su bile minute neizvjesnosti, no kada je žiri odlučio da u finale ipak ide Petra, izjavili su da ih sutra čeka natjecanje, te da ne žale. Pokazali su impresivnu koreografiju punu atraktivnih, gotovo filmskih trenutaka, među kojima i letenje po zraku.

Ostali natjecatelji bili su jednako izvrsni, pa je konačna odluka tko prolazi, a tko otpada bila neizvjesna do samog kraja. Za prolazak u finale bilo je tu mađioničara, plesačica indijskog plesa, čovjek koji je sam svoj instrument, gajdački orkestar....
 

 

J.K.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala