Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


RTL-ova jesenjska shema - Tvornica zabave
RTL je na partyju u Staroj klaonici u odličnoj atmosferi najavio jesenjsku shemu i povećanje gledanosti

RTL-ova jesenjska shema - Tvornica zabave

RTL Televizija sinoć je u Staroj klaonici, pod sloganom "RTL tvornica zabave" predstavila svoju programsku jesenju shemu te planove za proljeće 2011. Uz prepunu dvoranu, gosti su se nakon službenog dijela večeri opustili uz, 'Hladno pivo', koji su rasplesali sve prisutne, a službeni dio večeri otvorio je predsjednik Uprave RTL Televizije Johannes Zuell, predstavivši programsku jesenju shemu te se dotaknuo i rezultata gledanosti.

I šestu godinu za redom, rekao je Zuell, RTL Televizija je u relevantnoj ciljanoj skupini od 18 do 49 godina, i ove sezone, tržišni Lider. Johannes Zuell najavio je i novitete u programu RTL Televizije te otkrio redizajn Vijesti i Exkluziva. Vijesti će se tako, od ove jeseni zvati RTL Danas i bavit će se više pričama ljudi sa ceste i kako političke odluke utječu na svakodnevni život ljudi.

I Exkluziv će se emitirati u novom ruhu te biti bogatiji za još dodatnih 15 minuta pod nazivom Exkluziv Tabloid, a Tatjana Jurić će nedjeljom imati jednosatnu emisiju 'Exkluziv s Tatjanom Jurić' što će zasigurno razveseliti mnogobrojne ljubitelje šoubiz svijeta.


Redizajnirana 'Večera za 5' stiže u predvečernjem terminu s Ivanom Šarićem i s novim, posebnijim dogodovštinama u kuhinji.

Ponedjeljkom će gledatelji uživati uz najpoznatije akcijske heroje – Chucka Norrisa, Van Dammea, Seagala i Ludgrena.

Tu je i već dobro poznata 'Jezikova juha' sa Stephanom Macchijem, no također u izmijenjenom izdanju. Stephan će, ovu sezonu, imati puno više razloga za komentiranjem i davanjem savjeta, što će emisiju činiti još zabavnijom, a na malim ekranima ćemo ga gledati utorkom.

Srijedom će biti dan za krimi serije - Kosti, Put osvete i CSI franšize, a četvrtkom Kućanice i Uvod u anatomiju.

Petkom će biti dan za humor - Instruktor, Slučajni turist Roberta Knjaza i najpoznatija blagajnica u Hrvatskoj, Biba - vrhunska zabava domaće produkcije u udarnom terminu.

Subota će biti dan za Blockbustere, poput Star Treka, Madagaskara, Step up 3 i brojnih drugih najvećih svjetskih filmskih hitova, a nedjelja navečer će biti rezervirana za HTM by Vanja Rupena.

Naravno, ni najveći glazbeni šou u Hrvatskoj neće nedostajati: 'Hrvatska traži zvijezdu 3' stiže na proljeće, kao i zabavna emisija „Hrvatsku ja volim“, te „Ljubav je na selu“ u sezoni 3.

Nakon službene prezentacije, atmosferu je zagrijalo odlično Hladno pivo i DJ Primec.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala