Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Nahranite Lindsay!
Zatvorska joj se kazna sve više smanjuje, dopuštene su i posjete, a ako ste mekog srca, jadnoj LiLo možete online poslati i kakav paketić hrane

Video: Nahranite Lindsay!

Piše: Tajana Škurić
Foto: PR Photos

Iako je osuđena na zatvorsku kaznu u trajanju od 90 dana, koja je naknadno smanjena na 14 dana, čini se da će Lindsay Lohan iza zatvorskih rešetaka biti samo 9 dana.

- "Kazna se iz dana u dan smanjuje. Nova procjena je da će Lindsay izaći iz zatvora nakon 9 dana, odnosno ispunit će samo 10 posto svoje kazne. U posljednjim sudskim dokumentima piše da će odležati 14 dana, ali ne bude li nikakvih problema s njom, izaći će ranije", rekao je neimenovani izvor blizak sucu za britanski The Sun dodavši kako bi nakon 9 dana zatvora LiLo trebala provesti 90 dana na odvikavanju, ali s obzirom na prijašnja iskustva čini se da niti to neće odležati u cijelosti.

Također, već je spomenuto da je glumici dopušteno korištenje lijekova za poremećaj hiperaktivnosti koji se koriste i kao zamjena za kokain, o kojem je Lindsay bila ovisna.

Privilegije, privilegije...

Zanimljivo je da su glumici, za razliku od ostalih zatvorenica, dozvoljene posjete pa ju je, nakon majke i sestre, jučer posjetila i bivša djevojka Samantha Ronson koja je na izlasku samo grubo odgovorila novinarima- “A što mislite kako se osjeća???” Nakon toga je na svojem Twitteru samo stavila pjesmu "Song Of The Day: Rolling Stones- Waiting on A Friend".

Jedini problem koji Linds trenutno ima je, navodno, da ne može dobiti niti čašu vode jer se za to morala predbilježiti u ponedeljak, a ona je u zatvor stigla u utorak te će sada za osvježenje trebati čekati nekoliko dana.

Osim toga, preko interneta je organizirana i stranica putem koje se glumici mogu slati paketi.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala