Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Vjenčali se Orlando Bloom i Miranda Kerr
Poznati glumac i zvijezda Victoria’s Secreta Miranda Kerr u potpunoj tajnosti izrekli sudbonosno "da"

Vjenčali se Orlando Bloom i Miranda Kerr

Piše: Tajana Škurić

Samo mjesec dana nakon objave da su se zaručili, slavni manekensko-glumački par - Miranda Kerr i Orlando Bloom uplovili su i u bračnu luku.

Iako je ceremonija održana u tajnosti i vjenčanje je gotovo zataškano, vijest je procurila od strane Mirandinog poslodavca. Ova 27-godišnja australska manekenka, zvijezda Victoria’s Secreta, i šest godina stariji glumac trenutačno uživaju na medenom mjesecu.

Mladenka se zahvalila Davidu Jonesu



Miranda je u službenoj izjavi objasnila zašto je otkazala već ugovoreno pojavljivanje na reviji povodom otvaranja australske robne kuće David Jones, čije je zaštitno lice, čime je i otkrila da su se vjenčali.

- "Već neko vrijeme to planiramo i jedina nam se mogućnost za odlazak na medeni mjesec ukazala u vrijeme revije. David Jones velikodušno me je oslobodio obveza i dopustio da izbivam kako bi proslavili skromnu ceremoniju i uživali u medenom mjesecu. Veoma sam mu zahvalna na vremenu koje mi je tako velikodušno poklonio", napisala je manekenka u svojoj izjavi koju su objavili prvo australski a sada i svi svjetski mediji.

Par je u vezi od 2007., a Miranda je rekla da su u početku bili prijatelji, da bi se kasnije to prijateljstvo razvilo u nešto više. Bloom je morao od njezinog agenta tražiti broj telefona jer mu ga ona nije htjela dati.

 - “U tom sam trenutku bila u vezi s nekim drugim”, otkrila je lijepa manekenka.

Iako se još uvijek ne zna gdje sretni par uživa na medenom jesecu, jedno je sigurno - glumcu je zasigurno dosta egzotičnih Kariba.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala