Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Orlando Bloom se sukobljava se s lokalnom krimi šeficom u traileru za Red Right Hand
Andie MacDowell također glumi u napetom trileru, koji u kina stiže u veljači

Orlando Bloom se sukobljava se s lokalnom krimi šeficom u traileru za "Red Right Hand"

Magnolia Pictures je danas objavio prvi trailer za napeti akcijski triler Red Right Hand, u kojem se vidi kako Orlando Bloom ponovno staje na vatrenu liniju vatre bi zaštitio svoje voljene. Bloom glumi Casha, čovjeka čiji miran život u okrugu Odim remeti lokalna kriminalna šefica Big Cat (Andie MacDowell). Još jednom prisiljen raditi pod njenom paskom, on se odlučuje zauzeti za svoj dom i jedinu preostalu obitelj.

Trailer nam predstavlja Casha koji je posvećen brizi za svoju nećakinju Savannah (Chapel Oaks), koja je nedavno ostala bez roditelja, ali prisutnost krimi kraljice to čini još težim. Cash i Big Cat imaju povijest zahvaljujući njegovoj obitelji, a on će morati uprljati ruke kako bi zajamčio svoju sigurnost i otplatio neke dugove.

Kako Cash klizi sve dublje u ovu košmarnu situaciju shvaća koliko je daleko sposoban ići za Savannah, dok će stvari postati samo brutalnije i krvavije. Ova priča neće zazirati od mračnog nasilja zahvaljujući Cashu, kojem će granica između dobra i zla biti zamagljena dok se nalazi na svom iscrpljujućem putovanju kako bi jednostavno spasio ono što voli.

Red Right Hand je najnoviji film braće Iana i Eshoma Nelmsa, redateljskog dvojca koji stoji iza nasilnog i mračno komičnog božićnog filma Fatman iz 2020. godine. Iako obično pišu scenarije za vlastite projekte, ovoga su puta udružili snage s Jonathanom Easleyem, kojem je ovo prvi scenaristički uradak.

Snažnu glumačku postavu predvođena grubim i razbarušenim Bloomom i zastrašujućom MacDowell također čine Garret Dillahunt, Scott Haze, Mo McRae, Brian Geraghty, Kenneth Miller​ i Nicholas Logan.

Film Red Right Hand bit će objavljen u kinima i u digitalnom obliku 23. veljače.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala