Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Schwarzenegger: Mel Gibson i naftna mrlja - nezaustavljivi?
Dok ga jedni osuđuju, drugi ismijavaju Gibsona i njegovo ponašanje a u priču se umiješao i Terminator

Schwarzenegger: Mel Gibson i naftna mrlja - nezaustavljivi?

Piše: Tajana Škurić

Šesta po redu snimka u kojoj Mel Gibson i dalje prijeti bivšoj djevojci Oksani, već je stara vijest koja je obišla svijet nekoliko puta.

Iako se činilo kako bi ova snimka na kojoj se jasno čuje kako 40-godišnja pjevačica govori poludjelom Melu Gibsonu da ju je udario i da treba potražiti profesionalnu pomoć mogla biti najjači Oksanin adut u uništavanju Gibsona i njegove karijere, pojavile su se i novosti u kojima Grigorieva spominje i okršaj između Gibsona i njezina 12-godišnja sina Alexandera kojeg je, navodno, također udario, za što Oksana ima i svjedoke.

- ”Nakon incidenta s Alexanderom, udario si mene, a potom i Luciu dok je bila u mojim rukama. Mel, ti gubiš razum i potrebna ti je profesionalna pomoć. Nećeš dobiti ovo dijete. Mel, ti si nestabilan. Ne možeš odgajati dijete s takvim simptomima, ponašaš se kao luđak, već mjesecima”, obratila mu se Oksana na snimci na kojoj ju on, izvan svake kontrole psuje, vrijeđa i prijeti joj smrću.

Schwarzenegger ismijao Mela

No prava vijest je da se u cijelu priču umiješao i kalifornijski guverner Arnold Schwarzenegger koji je, u šali, Gibsona usporedio sa katastrofom u meksičkom zaljevu, rekavši - “imamo isti problem sa naftom kao i sa Mel Gibsonom, nitko ne zna kako ih zaustaviti”.

Osim Terminatorove šale, Gibsonovi problemi su potakli i stvaranje novog koktela. Naime, The Oak Bar u newyorškom hotelu Plaza su, u glumčevu čast, predstavili “bipolarni” koktel koji se sastoji od votke i gina.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala