Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 1.12.
Nove epizode omiljenih serija te odlični filmovi novijeg datuma

TV Preporuke dana – Petak 1.12.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 1. prosinca.

SERIJE / EMISIJE

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 20:15 satiŽ
Trudom mještana selo Goodman's Land proslavilo se kao najzelenije selo u Midsomeru. Ali nakon što teksaški naftaš kupi cijelo selo, uslijedi niz krvavih ubojstava.

Istrage Adama Dalgliesha, HTV 2 u 21:50 sati
U posljednjoj epizodi druge sezone Dalgliesha pozivaju da istraži ubojstvo u Muzeju Dupayne, slavnom po neobičnoj izložbi najgnusnijih zločina počinjenih u međuratnim godinama.

John River: Između živih i mrtvih, HTV 2 u 23:20 sati
Nakon ubojstva u knjižnici River i Ira moraju pronaći ubojicu. Istraga ih vodi duboko u svijet ilegalnih imigranata u Londonu, svijet međunarodnih hostela i imigracijskih odvjetnika.

FILMOVI

Indiana Jones: Otimači izgubljenog kovčega, HTV 1 u 20:45 sati
Glasovitog arheologa i stručnjaka za okultno dr. Indianu Jones (Harrison Ford) angažirala je američka vlada da pronađe Zavjetni kovčeg za koji se vjeruje da i dalje sadrži Deset Božjih zapovijedi. Nažalost, neprijateljski agenti također žele pronaći kovčeg kako bi zagospodarili svijetom, a Indy i njegova stara ljubav Marion (Karen Allen) prisiljeni su upustiti se u uzbudljivu pustolovinu.

Terminator: Mračna sudbina, RTL u 23 sata
27 godina nakon događaja iz filma Terminator 2, novi, modificirani Terminator od tekućeg metala poslana je iz budućnosti kako bi eliminirao Dani Ramos, mladu djevojku koju štiti Grace, hibrid terminatora i čovjeka. U njihovom ratu protiv Terminatora pridružiti će im se i Skynetovi stari neprijatelji - Sarah Conner i T-800.

Samo prijatelji, HTV 1 u 23:15 sati
Kada je svojoj najboljoj srednjoškolskoj prijateljici Jamie (Amy Smart) prije mnogo godina priznao da je voli, Chris Brander (Ryan Reynolds) suočio se sa slomljenim srcem i ogromnim poniženjem, koje su školski zlobnici iskoristili za dodatno zadirkivanje neuglednog debeljka. Međutim, nekoliko godina kasnije stvari su se počele mijenjati.

Mamurluk, Nova TV u 23:20 sati
Dva dana prije svog vjenčanja, Doug (Justin Bartha) odlazi u Las Vegas sa svoja dva najbolja prijatelja Philom i Stuom (Bradley Cooper i Ed Helms) te budućim šo­gorom Alanom (Zach Galifianakis) na ludu momačku večer za koju su se sva četvo­rica zaklela da je nikad neće zaboraviti.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala