Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Audio No. 2: Mel Gibson ponovo napada!
Nakon agenta koji je s njim raskinuo ugovor, negdašnju ikonu polako odbacuju prijatelji i javnost

Audio No. 2: Mel Gibson ponovo napada!

Piše: Tajana Škurić

U jeku velike svađe i snimki koje su se počele pojavljivati na internetu a u kojima Mel Gibson vrijeđa Oksanu Grigorievu, majku njihove 8-mjesečne kćerkice Lucie, u pitanje je došao i ugovor prema kojem se Oksana, na početku veze s glumcem, odrekla prava na njegovo bogatstvo.

Oksana potpuno izbacila Mela iz takta

Na najnovijoj snimci Mel prijeti Oksani da će na njoj “isprobati” bejbolsku palicu i slične gadosti na koje ona, ponovo, pokušava smiriti situaciju i ostati savršeno hladna. No, očigledno je da Gibsona to svaki put još više razbjesni pa ju je sada počeo i optuživati da je bila s njim radi novca, što ona negira.

Šokantna nova audio snimka telefonskog razgovora Mel Gibsona i Oksane Grigorieve, u kojoj joj on prijeti smrću čak dva puta...

No čak i unatoč njezinom pristanku da se odrekne bilo kakve financijske podrške, Mel još uvijek nije dao ni dolara za svoju kćer te jedino što radi jest prijeti bivšoj.

Zbog "prljavog veša" Gibsonova daljnja karijera vrlo upitna

Dok je on zaposlen zastrašivanjem, javnost budno prati reakciju stanovnika Hollywooda. Naime, dok ga neki, poput Whoopi Goldberg štite, ostali ga pokušavaju izbjegavati na sve moguće načine. Prvi je to učinio njegov agent koji je prekinuo ugovor nakon što su u javnost izišle snimke a sada se očekuje i rekacija Melovih prijatelja, suradnika i poznanika.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #3
    0 0
    FRXI frxi @ 13.7.2010. 20:20

    e  dobro ga je zajebala ova ruskinja cim je to ona sve snjimala i sad pusta zafalilo joj para ,a ona hladna jer zna da snima.

    a ovi amerikanci su stvrno delili nema veci  odma se nesto cude kako je to tako a sve oni zakuhaju

    To Mel ne daj se ima ljudi koji su uz tebe i bice , a ti njoj sve po spisku  i nedaj joj nista .......

  • #2
    0 0
    gordan gordan @ 13.7.2010. 18:44

    Heh.. Imam neki osjećaj da i dgspymac voli tu i tamo opandrčiti kakvu ženu po zubima... Tek toliko da ne zaboravi tko je vođa čopora.

    Činjenica je da ga je ruskinja izj.. ko mladog majmuna, ali jebiga, razmišljao je krivom glavom. Nekad gubiš, nekad pobjeđuješ. Ovaj put je popušio. Kao što je nedavno popušila njegova žena. A kad popušiš ne ideš okolo ženama razbijati zube, it's lame. Smoke some weed man, alcohol is gonna kill you.

  • #1
    0 0
    dgspymac dgspymac @ 13.7.2010. 16:34

    Ova spodoba  Tatjana Škurčić očito ima neki osobni animozitet prema jadnom Melu.

    Pa ne mogu vjerovati da zagovara nekakovu rusko-bugarsko-ukrainsku fličku, a koja osobno jest nitko i ništa (uvijek bila i ostat će).

    A "kćerkica" kako kaže Tatjana, nije samo od fličke nego je i od Mela.

    Čudim se Melu jedino da sa toliko para "to ne riješi jednom zauvijek" !

    A tu usranu fličku trebalo bi deportirati tamo od kuda je i došla.. po mogućnosti još malo dalje - u Sibir ! 

    ---------------------

    @Gordan :  ma ne,.. ja samo mislim da bi gosp. Mel svakako trebao potražiti koji savjet od  O. J. Simpsona - po tome pitanju. !!!

    Bože šamaranje nije izlaz... Simpson to bolje rješava 

Pogledaj sve komentare (3)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala