Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Mel Gibson je radijski voditelj suočen s opasnom prijetnjom
Prvi objavljeni trailer otkriva radnju filma "On the Line"

Mel Gibson je radijski voditelj suočen s opasnom prijetnjom

Mel Gibson nalazi se u ulozi radijskog voditelja koji je suočen s prijetnjom njegovoj obitelji u emisiji uživo, u nadolazećem triler On the Line, za koji danas imamo prilike vidjeti i prvi trailer. Film dolazi od francuskog filmaša Romualda Boulangera, a svjetlo dana trebao bi ugledati već početkom studenog.

Boulander drži redateljsku palicu filma te potpisuje scenarij, a u filmu također glume William Moseley, Alia Seror-O'Neill, Paul Spera, Nadia Farés, Enrique Arce, Kevin Dillon i John Robinson.

Trailer nam otkriva djelić napetosti koja nas očekuje u filmu, u igri mačke i miša u kojoj se našao Gibsonov lik Elvis.

Trailer nas polagano uvodi u priču te predstavlja Elvisa koji započinje svoju emisiju, u kojoj odgovara na pitanja i daje savjete slušateljima. Situacija postane napeta kada pozivatelj imena Gary izjavi kako planira napraviti nešto poremećeno. Sve postane još napetije kada Gary otkrije kako se nalazi u kući nekog stranca i kako planira ubiti njegovu obitelj.

Da stvar bude gora, kuća u kojoj se nalazi je upravo Elvisova kuća i njegova je obitelj u opasnosti. Vrlo brzo otkrivamo kako su i Elvisovi kolege na radiju također meta poremećenog napadača. Iako se većina filma odvija "na liniji", trailer nam ipak otkriva i neke akcijski nabijene scene kada otkriju tko je zapravo zagonetni pozivatelj.

Film On the Line stiže u distribuciji Saban Filmsa, a u kina te u digitalno obliku bi trebao stići već 4. studenog.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala