Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Robert Rodriguez nahvalio Lindsay Lohan
“Machete" okupio "nespojivu" glumačku ekipu - s Lindsay će se u kadru naći i Steven Seagal, Don Johnson, DeNiro...

Robert Rodriguez nahvalio Lindsay Lohan

Piše: Tajana Škurić

Robert Rodriguez, na sva je usta nahvalio Lindsay Lohan inzistirajući da je uljepšala njegov novi film “Machete” koji u kina stiže krajem godine.

Dok Lindsay ima problema sa svih strana i sve teže nalazi prijatelje, Rodriguez je jedan od rijetkih koji je stao u njezinu obranu.

Prema redateljevim riječima, Lindsay je na setu bila i više nego profesionalna te nije dozvolila da joj privatni problemi utječu na posao.

- “Lindsay je bila fantastična i uživao sam raditi s njom. Toliko čujete o ljudima i njihovom privatnom životu da počnete zaboravljati da oni imaju i poslovni dio života i da su, ustvari, veoma talentirani. A s Lindsay je bio pravi užitak raditi, osvjetlila je ekran svaki put kada je bila u kadru,” izjavio je Rodriguez koji je poznat po tome da je mnogim “zaboravljenim” glumcima dao novu priliku a samim time i novi zvjezdani status.

Rodriguez ponovo okupio neobičnu ekipu

Tako je bilo i ovoga puta, pa se, osim nekih njegovih već stalnih glumaca i velikih zvijezda, u filmu “Machete” pojavljuju i neki “otpisani”.

Glavni junak je Machete (Danny Trejo), bivši meksički federalac, unajmljen je da ubije korumpiranog senatora McLaughlina (Robert DeNiro). 
No kad na zadatku otkrije da mu je namješteno i da je sve zapravo klopka, on jedva preživi. Kreće u osvetu uz pomoć svog starog prijatelja Padrea (Cheech Marin) koji je postao svećenik i zakleo se na miroljubivost.

Osim spomenutih, u ostalim se ulogama pojavljuju i Steven Seagal, Jeff Fahey, Jessica Alba, Michelle Rodriguez i Don Johnson. 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala