Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Glumac stao u obranu ženine časti
David Arquette ne sumnja u Courteneyinu vjernost ali niti ne poriče da zna za navodnu prevaru

Glumac stao u obranu ženine časti

Piše: Tajana Škurić
Foto: PR Photos

Obzirom da već neko vrijeme kruže glasine o navodnoj aferi između njegove supruge Courteney Cox i kolege iz serije “Cougar Town”, Briana Van Holta, u kojima je navedeno kako uživaju u kasnim večerama te da ona tada ne nosi vjenčani prsten, David Arquette se osjećao prozvanim da kaže koju riječ o tim komentarima.

Kako Courteney ni Brian uopće nisu komantirali tračeve, siroti David, ne želeći ispasti papak, dao je intervju američkom magazinu People u kojm je čitatelje pokušao uvjeriti u čvrstoću njegova braka s glumicom.
No njegove izjave izazvale su potpuno drugačiju reakciju od željene pa je većina čitatelja sada uvjerena kako je, ustvari, želio reći da je svjestan činjenice da ga Courteney vara ali da ga to uopće ne smeta.

Franšiza filma "Vrisak" označila živote

- “Zanimljivo je kada se tvoje ime pojavi u tabloidima i svi prijatelji te počinju nazivati i pitati trebaš li pomoć, no ja zaista ne trebam. Courteney i ja imamo prekrasnu vezu, čim iskrsnu problemi, mi uvijek porazgovaramo o njima. Istina, nije sve uvijek prekrasno ali ja ne bih učinio ništa kako bi ugrozio tu vezu, vjeran sam i mi smo uvijek iskreni jedno prema drugome, cijenimo se i volimo...i radimo na vezi, baš kako bi i trebalo”, izjavio je neodređeno David ne spominjući uopće glasine.

Zvjezdani par prošloga je tjedna proslavio 11. godišnjicu braka i to samo dan prije šestog rođendana njihove kćerkice Coco.
- “Proveli smo dan u Disneylandu a navečer proslavili uz prekrasnu večeru, jeli smo isto što smo jeli i nakon vjenčanja- steak i jastoga”, pohvalio se glumac spomenuvši kako sa suprugom uskoro počinje snimati novi nastavak filma “Vrisak”.
- Ova je franšiza na neki način označila naše živote- upoznali smo se tijekom prvog filma, tijekom drugog smo počeli izlaziti, već u trećem smo bili u braku da bi sada, dok snimamo četvrti dio imali i dijete”, David je zadovoljno rekapitulirao povijest.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala