Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 15.3.
Odličan izbor serija, nova zabavna emisija i veliki izbor novijih hit filmova!

TV Preporuke dana – Petak 15.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 15. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Mrkomir Prvi, HTV 1 u 20:15 sati
Krivomir na dvor donosi više nego zabrinjavajuće vijesti. Gradnja Mrkomirove vikendice na Braču zaustavljena je. Crkva se nešto pobunila, jer Mrkomir bespravno gradi vikendicu na njihovom zemljištu.

Brokenwoodski misteriji, HTV 2 u 20:15 sati
U prvoj epizodi 8. sezone Mike Shepherd i njegov tim uče o povijesti mjesta kad Brokenwoodski muzej otkrije mrtvaca na neočekivanu mjestu.

Tko to tamo pjeva?, Nova TV u 20:20 sati
Alka Vuica, Gianna Apostolski, Luka Nižetić i Goran Vinčić bit će desna ruka natjecateljima u borbi za nagradu, a kako bi je se domogli kroz izazove će morati odgonetnuti tko od 9 tajnih pjevača dobro pjeva, tko ne i to bez da ih prethodno čuju.

Inspektor Wallander, HTV 2 u 21:55 sati
U šumama na jugu Švedske bjegunac iz zatvora spali šest labuda. Prekida ga autostoperica pa spali i nju. Anna, prijateljica Wallanderove kćeri, pojavi se iz vedra neba i traži pomoć. Kad ona nestane, Wallander je prisiljen opet početi razgovarati s kćeri.

Toranj, HTV 2 u 23:30 sati
Razgovor s nastavnicom poginule djevojke, Fare Meheni, potiče Saru da istraži prvi susret Lizzie i Hadleya s obitelji Meheni. Sarah dozna da je Fara optužila Hadleya za rasizam, zbog čega bi on, kada bi to bilo potvrđeno, bio otpušten iz policije.

FILMOVI

Najveća bitka, HTV 1 u 20:45 sati
Akcijska drama prema istinitom događaju iz 1950. godine kada je američki general s pet zvjezdica Douglas MacArthur (Liam Neeson) predvodio snage Ujedinjenih Nacija u Korejskom ratu u poznatoj bitki za grad Inchon.

Straightova priča, HTV 3 u 22:30 sati
David Lynch, stoji i iza ove emotivne avanture o bolesnom starcu i njegovom dugom putovanju tijekom kojeg će se susresti sa mnoštvom raznolikih likova. Film je inspiriran istinitim događajem koji se dogodio 1994. godine.

Ukleta vožnja, HTV 1 u 23:20 sati
Nadahnut istinitim događajima, film je smješten u Kaliforniju 1980-ih i prati vrtoglavi uspon Johna DeLoreana i njegove kultne tvrtke, kroz njegovo prijateljstvo sa šarmantnim bivšim zatvorenikom koji je postao doušnik FBI-ja, Jimom Hoffmanom.

Ja u ljubav vjerujem, RTL u 23:35 sati
Romantična komedija izvrsnim glumačkim ansamblom, od dobro poznatih Julije Roberts i Hugha Granta (u još jednoj tipičnoj ulozi neodoljivog smušenjaka), do britanskih glumaca poput Gine McKee, Emme Chambers ili izvrsnog Rhysa Ifansa.

Vrisak, Nova TV u 23:55 sati
Nakon što je niz brutalnih ubojstava šokirao mirni gradić Woodsboro, ubojica s maskom Ghostface ponovno počinje terorizirati skupinu tinejdžera kako bi oživio tajne iz smrtonosne prošlosti grada.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala