Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Jenna Ortega odustala od novog Vriska zbog druge sezone Wednesday
Glumica dovršava i snimanje "Bubimira 2" Tima Burtona

Jenna Ortega odustala od novog "Vriska" zbog druge sezone "Wednesday"

Foto: Depositphotos

Jenna Ortega odustala je od svoje uloge u novom Vrisku zbog preklapanja sa snimanjem druge sezone hit serije Wednesday, potvrdili su strani mediji.

Vijest o Orteginom odlasku iz Vriska 7 došla je samo dan nakon što je njezina kolegica Melissa Barrera otpuštena sa snimanja istog filma zbog svojih objava na društvenim mrežama oko Izraela i Palestine tako da je ovo priličan gubitak za ekipu koja radi na novom filmu. Bitno je naglasiti kako Ortegino odustajanje od Vriska 7 nema veze s Barrerinim otkazom iako u filmu glume sestre, već je njezina uloga Tare Carpenter, koju je glumila u Vrisku 5 i Vrisku 6, bila upitna još prije koji mjesec zbog SAG-AFTRA štrajka.

Datumi za produkciju druge sezone serije Wednesday još nisu poznati, ali Ortega još ima za dovršiti snimanje Bubimira 2 Tima Burtona za što je potrebno još nekoliko dana, ali je bilo prekinuto također zbog SAG-AFTRA štrajka.

Ekipa serije Wednesday na premijeri prve sezone u Los Angelesu 16. studenog 2022.

Vrisak 5 odnosno Vrisak iz 2022. godine donio nam je povratak originalnih zvijezda Neve Campbell, Courteney Cox i Davida Arquettea, ali nedavno je Campbell izjavila kako nije sigurna da će glumiti i u Vrisku 7 zbog velikih razmirica oko honorara. Redatelji Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillet samo su izjavili kako se nadaju da će se ipak vratiti u serijal, barem u budućnosti. Vrisak 7 planiran je za sljedeću godinu, ali još nema definiran datum premijere.

Prva sezona serije Wednesday vrlo je brzo osvojila gledatelje i postala jedna od najpopularnijih Netflixovih serija na engleskom jeziku. Druga sezona dobila je službeno zeleno svjetlo početkom ove godine, ali još nije poznato kad je možemo očekivati na streamingu.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala