Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: Sabina izvela Goli intervju na Farmi
Farmerica, koja je pekla zanat i kao voditeljica "Golih vijesti", pred farmerima "ogolila" Ivu Amulića

Video: Sabina izvela "Goli intervju" na Farmi

Gledatelji se još uvijek rado sjećaju Sabine Ćedić kao voditeljice "Golih vijesti" i rubrike "Goli intervju" u showbiz magazinu Red Carpet. Tamo je sadašnja farmerica u raskošnom krevetu i golih grudiju ugošćavala svoje sugovornike.

Dobre volje i u 100 posto muškom farmerskom društvu Sabina je odlučila kolegama upriličiti jedan takav intervju za pamćenje. Bila je na svom terenu, a odabrala je i dostojnog sugovornika, Ivu Amulića. Kao pravi pripovjedač uvela je promatrače u radnju: "Ja ti ovako ležim, obučena seksi, tako sam to radila. Pitam te: Kako se osjećaš? Jeli ti neugodno pored mene?". "Nikada!", Ivo je bio spreman i vrlo zainteresiran za suradnju.

 

Djevojke od 18 nisu Ivin stil?

Sabina se nije suzdržavala, a bome nije ni Ivo pa su tako svi prisutni doznali kako Ivo nije prevario svoju Sandru te da do sada nije niti došao u napast. Na pitanje da li ga privlače djevojke od 18 godina, Ivo je odgovorio: "Imam kćer stariju od 18 godina pa me nikako to ne privlači". Zatim ga je Sabina pitala: "A recimo dok si na nekoj svojoj gaži, pjevaš, curice skaču i viču tvoje ime, malo si popiješ i to. I dođe curica od 18 godina da te upozna. Zgodna je lijepa, srihtana, našminkana ti malo popio ona ti se upucava. Kako bi reagirao?"

Sabinu ne zanima Amulićeva glazbena karijera

Ivo je pauzirao sasvim kratko i odgovorio: "A posla bi je doma mami i tati". Ivo je pokušao Sabini sugerirati da ga pita nešto o glazbenoj karijeri, no nije mu pošlo za rukom. "Ne zanima me to", odgovorila mu je Sabina i nastavila po svom te na pitanje da li voli seks i koja mu je najbolja poza, Ivo je odgovorio: Naravno da volim - obožavam! Sve, nema tabua uopće kod mene.

Iz intervjua smo tako mogli doznati da Ivo nije nikada imao neku spolnu bolest, kakvo mu je bilo prvo seksualno iskustvo, s koliko je žena spavao (mnogo) i sve u tom stilu...

Farmeri su se dobro zabavili, no Ivo je na kraju objasnio Sabini da kao novinarka ipak nije "kalibar" za njega jer ga takvim pitanjima nikako ne bi mogla izbaciti iz takta.

http://farma.novatv.hr/

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala