Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Megan Fox 'škartala' novi nastavak Transformersa
Nadobudna se glumica povukla iz trećeg nastavka ovog blockbustera, a još se ne zna tko će je zamijeniti

Megan Fox 'škartala' novi nastavak "Transformersa"

PIŠE: Katarina Hrgović

Svi znamo tko je Megan Fox i da, ta je cura bezobrazno lijepa, no izgleda da je samo jedna od ljepotica koje u Hollywoodu nemaju što za raditi. Prošle je godine Megan rekla neke ne baš tako lijepe stvari o Michaelu Bayju, redatelju "Transformersa", blockbustera koji ju je i proslavio, pa je bilo za očekivati da će Megan kad - tad otpasti iz postave novog nastavka tog filma. 
 
Upravo to se i dogodilo, pa je tako potvrđeno da Fox neće glumiti u trećem po redu nastavku ove filmske franšize, na vjerojatno oduševljenje redatelja Bayja i filmske ekipe koja ju, blago rečeno, nije mogla vidjeti ni nacrtanu. Naime, nakon što je Megan za Michaela usporedila sa Hitlerom, ekipa koja radi na filmu uputila joj je otvoreno pismo gdje su je samo tako 'oprali', uglavnom zbog nedoličnog i bahatog ponašanja kakvo se u Hollywoodu (a ni bilo gdje drugdje) jednostavno ne trpi.
 
 
Nije poznato koja će od glumica mlađe generacije Fox zamijeniti u "Transformersima", a izoperirana zvijezda "The Hillsa", Heidi Montag, prva se javno zainteresirala za ulogu Mikaele Banes. 
 
Ima više primjera glumaca koji su napustili dobre uloge zbog svojih neukrotivih ega. Shelly long napustila je "Kafić Uzdravlje" te ju je zamijenila Kirstie Alley, David Carusso otišao je iz "Newyorških plavaca" (kasnije je rekao kako mu je iznimno drago što je uspio povratiti svoju propalu karijeru ulogom u seriji "CSI Miami"), Susan Summers napustila je seriju "Three's Company", Benjamin Bratt otišao je iz serije "Zakon i red", ...
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala