Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Farma uživo otkriva nove izazivače
U studio Farme ovog petka dolaze bivši farmeri, Daniel, Ava, Ella i Nikol, čija će se sudbina naći u rukama gledatelja

Farma uživo otkriva nove izazivače

U spektakularnoj Farmi uživo ovog petka kao sumo borci pojavit će se bivši farmeri Stipe Drviš i Mario Mlinarić. Osim što ćemo saznati tko je jači i izdržljiviji, te za koga će bivši farmeri izboriti obiteljsko blago, emisija uživo otkrit će i dvoje novih izazivača koji će tijekom idućeg tjedna upasti na farmu i izazvati aktualnog gazdu na dvoboj.

Podsjetimo, posljednji dvoboj između farmerice i izazivačice prošao je u korist tadašnje gazdarice, a koliko će veliku želju za ulaskom na farmu imati novi izazivač, gledatelji imaju priliku saznati u narednim dnevnim emisijama.

U studio Farme ovog petka dolazi i četvoro bivših farmera, Daniel, Ava, Ella i Nikol, čija će se sudbina naći u rukama gledatelja. Naime, u prvih sat vremena emisije vjerni gledatelji Farme odlučit će koga žele vratiti na seosko imanje i tako zasladiti ili zapapriti svakodnevicu farmera. Zaokupljeni vlastitim obavezama i brigama farmeri niti ne slute kakvi ih obrati očekuju. Odabrani farmer povratnik iznenadit će svoje bivše sufarmere ulaskom na sijelo.

Svoj boravak na imanju u izolaciji prokomentirat će i Neven Ciganović, koji će zajedno s gledateljima imati priliku saznati što su mu sve farmeri pričali iza leđa. Farma uživo je najiščekivanija emisija tjedna upravo zbog dvoboja koji je i ovog petka neizbježan. Između ostalog, saznat ćemo i tko su najkorisniji farmer i farmerica, što se po noći događa na farmi, te shvaćaju li farmeri pravu vrijednost dukata koje skupljaju.

http://farma.novatv.hr/
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala