Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Video: City boy novi gazda Farme
Ava Karabatić odlučila je za ovotjednog gazdu odabrati dobrodušnog Ivana Hrvatsku

Video: "City boy" novi gazda Farme

Farmom je zagospodario Ivan Hrvatska. Ava Karabatić poželjela je da upravo on bude gazda pa je tako i bilo. Novopridošli farmer nije još stigao odgonetnuti zamršene odnose u kući, a već je došao u poziciju donositi odluke koje se tiču čitave zajednice.

Prije svega zanimalo ga je: "Što je ovi zeleni certifikat?"  Nije mu bilo jasno koja je funkcija dragocjenog komada papira. Farmeri su mu objasnili pojedinosti, a gazda Ivan procijenio je da bi prije svega valjalo počistiti kuću. Mukotrpan zadatak trajao je čitav dan.

Joža napokon zadovoljan čistoćom kuće

Farmu je u redovnom obilasku posjetio i mentor Joža kako bi upoznao novog gazdu i podijelio mu zaduženja za idući tjedan. Objavio je kako od novog gazde očekuje mnogo ozbiljnosti i strogoće. "Imamo posla ovaj tjedan da popadamo s nogu tako da moram biti ozbiljni i u punoj snazi", ozbiljan je bio Joža. Dovezao je puna kola građevinskog materijala kako bi farmeri kroz idući tjedan podigli sjenicu od drveta i slame, mjesto za odmor i opuštanje, jer kako kaže, dolaze lijepa vremena.

Obzirom na obim posla sigurno je mislio isključivo na ono meteorološko vrijeme. Kiki je simpatično primijetio kako bi bilo mnogo bolje da je Joža donio već gotovu, montažnu kućicu. Vrijednom mentoru nije bilo do smijeha. Ipak, Joža je pohvalio ogroman trud oko čišćenja kuće riječima: "Tako prava selska kuća mora izgledati! Super, za pet!" Ulazak u kuću u čizmama od sada je strogo zabranjen. Usred dana farmu su posjetili i tamburaši ne bi li unijeli malo živosti na imanje. Glazba je posebno ponijela Ivana koji je farmerima rado pokazao svoju osebujnu plesačku vještinu.

http://farma.novatv.hr/

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala