Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Nipplepeople - Sutra
Vrlo dobar ali ne i odličan prvi spot uspješne nove domaće grupe

Nipplepeople - "Sutra"

Piše: Dubravko Jagatić

Izvođač:    Nipplepeople
Pjesma:    'Sutra'
Album:    Yammat kompilacija
Izdavač:    Yammat Records
Autor spota:  -
Trajanje:    3’58'
Ocjena:    4/5

Nakon što je grupa Yammat svojim dolaskom na scenu promijenila lice iste, te pokazala da i u Hrvatskoj ima kreativnih glazbenika koji se mogu nositi sa svjetskom dance i pop produkcijom, ubrzo su postali neka vrsta institucije koju na životu sjajno odražava Alen Balen. Čovjek koji je zaslužan i za Yammat Records čija se prva kompilacija očekuje sa velikim nestrpljenjem i koja će sadržavati čitav niz novih bendova sličnog glazbenog usmjerenja kao što su osim Yammata i Egoclinique, Das Wegas, Sapp, te Nipplepeople.

Ovo je već drugi singl za grupu Nipplepeople koji se u vrlo kratkom roku popeo na prvo mjesto domaćih singlova Otvorenog radija što je uspjeh vrijedan pažnje. Shodno tome, bilo je vrijeme, kada su već na vrhu u nacionalnom radijskom eteru, da snime i pripadajući video spot. Kako je očito riječ o ljudima koji malo što prepuštaju slučajnosti ili sreći, te im nije svejedno kakva će slika pratiti zvuk koji su stvorili, i prvi video spot nije razočarao ali nije baš niti oduševio.

Bez sumnje sa skromnim financijskim kapitalom, Nipplepeople su se odlučili za umjetnički pristup slici kombinacijom projekcije filma preko likova i pjevačice koja pjeva pjesmu 'Sutra' dok su oboje odjeveni u čudne bijele kostime. Na prvi pogled, slika je dojmljiva i ideja prilično dobra, no realizacija šlampava što se očituje i u kontinuiranom ponavljanju istih kadrova, te s vremenom spot postaje dosadan. Unatoč činjenici što su si dali truda i vrlo dobro montirali spot oplemenivši ga prikladnim efektima, za prvi put sasvim dovoljno iako je, s obzirom na ideju, spot mogao biti i odličan. Ovako je riječ o vrlo dobrom spotu koji ih predstavlja na sasvim primjeren način.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala