Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Producent Kućanica me udario, zlostavljao i ubio
Nicolette Sheridan, koja u "Kućanicama" glumi Edie Britt, podigla je tužbu protiv producenta te serije

"Producent Kućanica me udario, zlostavljao i ubio"

PIŠE: Katarina Hrgović

Zvijezda planetarno popularne serije "Kućanice", američka glumica Nicolette Sheridan koja je utjelovila ulogu zanosne Edie Britt, tuži scenarista i producenta te serije zbog fizičkog napada, zlostavljanja, spolne diskriminacije i nazivanja pogrdnim imenima, tvrdeći da ju je prozvani Mark Cherry udario šakom u lice. 
 
Iako je to, kako je i sama priznala, bilo prije dvije godine, Nicolette je u medije izišla s poprilično ozbiljnim optužbama, navodeći kako se Cherry na setu serije prema njoj "ponašao izrazito nasilno i agresivno", te da je svoj bijes usmjerio i na njezinu kolegicu Teri Hatcher nakon što se i ona požalila glavešinama ABC-ja. "Nadam se da će Teri Hatcher udariti automobil i da će umrijeti", navodno je tada izjavio Cherry. Sheridan tvrdi da je s Cherryjem pokušala razgovarati o razlozima zašto se ružno ponaša prema njoj, na što joj se ovaj počeo ispričavati. 
 
Ipak, maltretiranja su se nastavila, a kada ga je jednom priupitala nešto vezano za scenarij, ovaj ju je, tvrdi Nicolette, odveo sa strane i udario je šakom u lice. I nakon toga joj se "duboko ispričavao", no nije trebalo proći puno prije nego je Cherry nastavio ispoljavati svoj bijes. Glumica se potužila glavešinama ABC-ja, no ovi nisu ništa napravili pa je sada putem suda odlučila utjerati pravdu, potražujući od Cherryja 20 milijuna dolara. 
 
"Nakon što sam se potužila glavešinama ABC-ja, Marc mi se osvetio tako što je u seriji ubio moj lik, zbog čega sam izgubila na milijune dolara", tvrdi Sheridan u prijavi koju je podnijela na sudu u Los Angelesu. Na cijeli se slučaj oglasio i ABC. "Iako još moramo detaljno istražiti ovaj slučaj započet prigovorima Nicolette Sheridan, istražili smo cijeli niz optužbi koje je prošle godine iznijela Sheridan i zaključili da su neutemeljene", tvrde sa vrha ABC-ja. 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala