Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Rosie Westmore - Vraška sluškinja mekog srca
Petu epizodu serije "Vraške sluškinje" gledajte večeras u 22 sata na FOX Life kanalu

Rosie Westmore - "Vraška sluškinja" mekog srca

Četvrta sezona američke televizijske serije Vraške sluškinje premijerno je započela s prikazivanjem 20. lipnja, dok će slijedeća, peta epizoda sezone serije biti prikazana u ponedjeljak 18. srpnja u 22:00 h, na FOX Life kanalu.

Serija čiji je autor producent i scenarist Marc Cherry (Kućanice), donosi priču o pet latino-američkih sluškinja koje rade za jedne od najbogatijih i najpoznatijih obitelji na Beverly Hillsu, dok istovremeno pokušavaju ostvariti vlastite ambicije i snove. Izvršni producenti serije su Larry Shuman, Paul McGuigan i drugi. U četvrtoj sezoni pojavit će se i atraktivna hollywoodska glumica Eva Longoria koja će glumiti samu sebe.

Serija Vraške sluškinje je već od prve sezone osvojila brojne televizijske nagrade, među kojima se našla i Imagen nagrada za najbolju glumicu, koju je osvojila Ana Ortiz, za ulogu odlučne Marisol Suarez. Uz Anu Ortiz, jednu od glavnih uloga igra Dania Rairez koja je utjelovila dobroćudnu sluškinju mekog srca – Rosie Westmore.

Rosie život nije mazio, te je zbog siromašnog djetinjstva naučila biti skromna i vrijedna. Nastojeći uvijek činiti pravu stvar i izbjegavati nevolje, Rosie je uvijek puna razumijevanja za druge i spremna pomoći. Njezin život se preokrene kada sazna da je njezin muž Ernesto navodno ubijen zbog droge, te ostaje samohrana majka sinu Miguelu. U strahu za svoj život, odlazi na Beverly Hills i zapošljava se kao sluškinja kod obitelji Westmore. Radeći za njih kako bi otplatila troškove suđenja, polako počinje razvijati osjećaje za svog šefa Spenca (Grant Show) iako se to kosi svim njezinim uvjerenjima.

U četvrtoj sezoni, Rosie će morati pronaći novi posao nakon svađe sa Spenceovom suprugom Peri koja je saznala za njihovu vezu, no stvari će se potpuno zakomplicirati kada Peri pronađu mrtvu nakon zabave na kojoj je bila i Rosie...

U petoj epizodi, Rosie svim silama želi pomoći Spenceu koji je glavni osumnjičenik za Perino ubojstvo i nalazi se u zatvoru. Pitanje je hoće li njegovim spašavanjem svaliti krivnju na sebe...

U glavnim ulogama: Ana Ortiz kao Marisol Suarez, Dania Ramirez kao Rosie Westmore, Roselyn Sánchez kao Carmen Luna, Judy Reyes kao Zoila Diaz, Rebecca Wisocky kao Evelyn Powell, Tom Irwin kao Adrian Powell, Susan Lucci kao Genevieve Delatour i Grant Show kao Spence Westmore.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala