Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hopper je spao na 45 kilograma i sve mu je gore
Ipak, to glumca nije pokolebalo da nastvai s procesom razvoda od Victorije s kojom je u braku 14 godina

Hopper je spao na 45 kilograma i sve mu je gore

PIŠE: Katarina Hrgović

Američki glumac Dennis Hopper nalazi se na smrtnoj postelji i ne može primati kemoterapiju, izjavio je njegov odvjetnik u obrazloženju kao razlog glumčevog izostanka s zakazanog ročišta vezano za brakorazvodnu parnicu. Hopper je, podsjetimo, u siječnju zatražio razvod od supruge Victorije s kojom je bio u braku 14 godina, navodeći kako se ona želi okoristiti njegovom smrti. 
 
Ona je pak navela kako Dennis ima problematično ponašanje, da pred njihovom kćerkom puši travu i paradira s oružjem, te da joj je prijetio smrću ako ga ostavi. Odvjetnik Joseph Mannis opisao je teško stanje zvijezde kultnog filma "Easy Rider", uz tvrdnju da glumca zbog toga ne može ispitati odvjetnik njegove supruge u brakorazvodnoj parnici. Prema navodima liječnika Davida Agusa, kojega u podnesku citira odvjetnik Mannis, Hopper jedva da teži 45 kg, izuzetno je slab i ne može izdržati dulje razgovore. Agus ističe kako bi ispitivanja na sudu "moglo ugroziti njegovu sposobnost da prebrodi sadašnju zdravstvenu krizu". 
 
Liječnik je također naveo, kako je odobrio Hopperu da se u petak pojavi na dodjeli zvijezde na Stazi slavnih u Hollywoodu, jer će to vjerojatno biti pozitivno iskustvo. Njegovi su navodi u proturječju s prethodnim podnescima u parnici, koji su govorili o Hopperovim dobrim izgledima za izlječenje, obzirom na to da he Hopper u veljači sudu podnio izjavu u kojoj je naveo da prolazi obećavajući tretman kemoterapije, te kako se nada da će postupak biti uspješan i da će se uskoro vratiti svom životu i radu. 
 
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala