Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Feminnem - Lako je sve
Prosječan spot koji predstavlja Hrvatsku na Eurosongu

Feminnem - "Lako je sve"

Piše: Dubravko Jagatić

Izvođač:    Feminnem
Pjesma:    'Lako je sve'
Album:    -
Izdavač:    Croatia Records
Autor spota:  Radislav Jovanov Gonzo
Trajanje:    3’01'
Ocjena:    4/5


I dok se mnoge zemlje koje sudjeluju na Eurosongu trude svim silama snimiti spot koji će ih dostojno predstavljati u Europi, te se danima i tjednima za to pripremaju, u Hrvatskoj to još uvijek funkcionira po sistemu: 'Čuj, Gonzo, treba nam spot za sutra, daj nešto snimi!'. Na svu sreću, Gonzo je ipak profesionalac i čovjek velikog kreativnog potencijala koji može doći do izražaja i u skromnim uvjetima krajnje nepoželjnog vremenskog roka. I tako je nastao spot za pjesmu 'Lako je sve' grupe Feminnem koje, za sada, odlično stoje na kladionicama Eurosonga jer su ih fanovi svrstali na visoko četvrto mjesto.

Prateći spot i nije neko ludilo već se može komotno okarakterizirati kao solidno napravljen spot bez nekih redateljskih bravura i kreativnih dometa vrijednih pažnje. Uočljivo sniman u skromnim uvjetima gdje je jedina scenografija rasvjeta, a cure iz Feminnema samo dobro dotjerane i odjevene, spot za 'Lako je sve' je zapravo jedan vrlo prosječan spot koji je Gonzo začinio sa par lijepih kadrova detalja i laganom igrom bojama, no više od toga skoro ništa ne privlači pažnju. Optimisti će zaključiti da je tako i bolje jer je pažnja usmjerena na pjesmu, no domaći pesimisti imaju sasvim dovoljno razloga da ne zatvaraju usta. Kako god, relativno dobar spot u trenutku kada bi taj spot trebao biti fascinantno dobar. Barem koliko i spot Zorana Peze za prošlogodišnju blam pjesmu Igora Cukrova 'Lijepa Tena'.
 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    dalidalida dalidalida @ 25.3.2010. 19:04

    Prekrasna pjesma iako mi se čini da bi konačno trebali nastupiti na engleskom jeziku!

    Mislite da bi Turska pobjedila one jedne godine da je pjesmu izvela na turskom???

Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala