Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Sandra Bullock i Gadovi trijumfirali na SAG dodjeli
Glumica se nalazi na vrhuncu svoje karijere, što dokazuju i brojne nagrade koje u posljednje vrijeme prima

Sandra Bullock i "Gadovi" trijumfirali na SAG dodjeli

PIŠE: Katarina Hrgović

Na dodjeli SAG filmskih nagrada ovoga vikenda u Los Angelesu ponovno je trijumfirala Sandra Bullock, koja je nagrađena za najbolju žensku ulogu u filmu "The Blind Side", kao i film "Nemilosrdni gadovi" Quentina Tarantina koji je proglašen najboljim filmom godine.
 
Bullock je dobila nagradu za ulogu Leigh Anne Tuohy u filmu "The Blind Side" i tako potukla kolegice Meryl Streep Julie & Julia"), Helen Mirren ("The Last Station"), Carey Mulligan ("An Education") i Gabourey Sidibe ("Precious: Based on the Novel 'Push' by Sapphire"). "Htjela bih da se ova dodjela ne prenosi uživo tako da bez ograničavanja mogu izgovoriti sve ono što mi je sada na pameti, što osjećam", našalila se glumica. 
 
"Ja sam Sandra Bullock, glumica sam i iznimno ponosna što stojim u prostoriji koja je ispunjena licima koji su me inspirirali i koji su mi prije šest godina dopustili da kažem kako ću se prestati baviti ovim poslom jer u njemu nisam bila dobra, a potom me natjerali da opet odem na audiciju", rekla je Bullock koja je u emocijama nabijenom govoru zahvalila i svom suprugu Jesseu Jamesu.
 
 
Film "Nemilosrdni gadovi" Quentina Tarantina osvojio je nagradu za najbolji film, a Christoph Waltz za svoju ulogu Hansa Lande u tom filmu osvojio je nagradu za najboljeg sporednog glumca. Najbolji glavni glumac je Jeff Bridges koji je oduševio nastupom u filmu "Crazy Hearts", Michael C. Hall osvojio je nagradu za najboljeg glumca u nekoj seriji, i to "Dexteru" koji ga je proslavio, dok je najboljim glumcem u humorističnoj seriji očekivano proglašen Alec Baldwin.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #2
    0 0
    seljankica seljankica @ 27.1.2010. 9:00
    i jeste li se sreli ??? meni je ona posebno draga i jaaako zgodna (ne u tolikoj mjeri kao avataru)
  • #1
    0 0
    Avatar avatar @ 27.1.2010. 1:43
    Ima nešto u njoj što me strašno pali, baš dobro što je skoro vrijeme za spavanje pa je možda i sretnem, pa tko zna.
Pogledaj sve komentare (2)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala