Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Hope For Haiti: Globalni teleton za pomoć Haitiju
Dvosatna specijalna emisija iz Los Angelesa, New Yorka i Haitija na programu u noći između petka i subote

Hope For Haiti: Globalni teleton za pomoć Haitiju

Foto: Matthew Marek / Crveni Križ

Povodom razarajućeg potresa na Haitiju, MTV Networks predstavlja emisiju "Nada za Haiti", globalni teleton koji će u noći između petka i subote , 22. i 23. siječnja 2010. u 02:00h po lokalnom vremenu emitirati regionalni MTV. Emisiju će  bez reklamnih blokova emitirati mreže ABC, CBS, NBC, FOX, CNN, BET, The CW, HBO, MTV, VH1 i CMT. "Nada za Haiti" bit će na raspolaganju diljem svijeta i na kanalima MTV Networks International, CNN International i National Geographic.
 
Glavni zaduženici za "Nada za Haiti" bit će George Clooney u Los Angelesu, Wyclef Jean u New York Cityju i CNN-ov novinar Anderson Cooper sa Haitija. Dvosatni teleton bit će emitiran iz New York Cityja i Los Angelesa, a sastojat će se od glazbenih nastupa i pojavljivanja poznatih osoba, koje će biti najavljene prije događaja, kao od uživo izvještavanja sa CNN-a.
 
 
Prikupljena sredstva podjednako će se razdijeliti na pet dobrotvornih organizacija koje trenutno djeluju na Haitiju: Oxfam America, Partners in Health, Crveni Krst, UNICEF i Yele Haiti Fondacija (www.yele.org). Facebook i MySpace također se potpisuju kao službeni partneri u sferi društvenih medija kako bi pomogli u prikupljanju donacija i uključivanju u teleton.
           
MTV, noć između petka i subote (22.01.2010. na 23.01.2010.) od 02:00 po lokalnom vremenu!
 
Pozivom na broj 060 90 11 i vi se možete uključiti u globalnu akciju Crvenog Križa za pomoć žrtvama potresa na Haitiju. 
Cijena poziva je samo 6.15 kuna, što je manje od jedne kave.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala