Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Stephen King piše nastavak romana Usijanje!
Ne sumnjamo da će po objavljivanju ovog romana započeti i snimanje njegove filmske verzije

Stephen King piše nastavak romana "Usijanje"!

Stephen King otkrio je kako se bacio na pisanje drugog dijela svoje kultne knjige "Usijanje" iz 1977. godine, a na novoj knjizi radi od prošloga ljeta. Ovaj 62-godišnji pisac prošloga je tjedna posjetio Canon kazalište u Torontu, a svoje je obožavatelje počastio 15-minutnim čitanjem svoje posljednje knjige, "Under the Dome", prilikom čega je progovorio i o svojim planovima za buduće projekte. 

Stephen je tako publici priznao da nove avanture Dannyja Torrancea, glavnog lika iz prvog romana, polako ali sigurno širi na novu knjigu. Danny sada već ima 40 godina i živi u predgrađu New Yorka u bolnici na odjelu za smrtno bolesne, a njegova glavna zadaća jest da posjećuje pacijente koji su na smrtnoj stolici kako bi im pomogao prijeći na drugu stranu. U slobodno vrijeme Danny se zabavlja gledajući konjske utrke na koje se, naravno, i kladi, a kockarske je trikove naučio od Dicka Halloranna, direktora Overlook hotela, mjesta radnje prve knjige. 
 
 
Pisac je obožavateljima velikodušno otkrio i naziv novog romana, pa će se on tako zvati "Doctors Sleep", no priznao je i kako nije u potpunosti predan tom projektu te da o tome više neće pričati, jer ako bude prepričavao detalje svojih zamisli neće imati potrebu to zapisati. Roman "Usijanje" objavljen je 1977. godine, a Stanley Kubrick 1980. godine snimio je film čija se radnja temelji na toj knjizi. Ne sumnjamo da će po objavljivanju i ove druge knjige započeti i snimanje njegove filmske verzije.  

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala