Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Shyamalanov novi horor maknuo Avatara 2 s prvog mjesta u američkim kinima
"Knock at the Cabin" dobio je odlične kritike, a čini se da se sviđa i gledateljima

Shyamalanov novi horor maknuo "Avatara 2" s prvog mjesta u američkim kinima

Foto: YouTube

Avatar: Put vode nakon punih sedam tjedana skinut je s prvog mjesta gledanosti u Sjevernoj Americi.

Na to tržište stigao je novi film proslavljenog filmaša M. Nighta Shyamalana, horor Knock at the Cabin i s 14,2 milijuna dolara bilo je dovoljno da Avatara 2 makne s trona – barem u Americi.

U ostatku svijeta zaradio je još 7 milijuna što znači ukupno 21,2 milijuna dolara – odlično s obzirom na budžet od 20 milijuna. Glavne uloge u filmu imaju Dave Bautista, Jonathan Groff i Ben Aldridge, a upravo je Bautista dobio pohvale za odlično odigranu ulogu. Ipak, za proslavljenog Shyamalana, koji iza sebe ima filmove poput Šestog čula i Neslomljivi, Knock at the Cabin je njegovo najslabije otvaranje u karijeri.

Radnja prati obitelj koja dolazi na odmor u kolibu, a čiju idilu prekida četvero stranaca koji tvrde da žele spriječiti apokalipsu. Govore li istinu ili ne, pokazat će vrijeme. Knock at the Cabin kod nas je preveden Netko kuca na vrata kolibe i u kina nam stiže ovog četvrtka, 9. veljače.

Zastrašujući triler/horor za dlaku je bio bolji od također novog naslova 80 for Brady koji je završio na drugom mjestu protekli vikend s 12,5 milijuna dolara. Ovo je odličan rezultat za Paramountovu sportsku komediju u kojoj glavne uloge imaju Lily Tomlin, Jane Fonda, Rita Moreno i Sally Field. Iako kritika nije oduševljena filmom, gledatelje je zabavila kombinacija holivudskih ikona zajedno na filmu koje putuje na Super Bowl kako bi gledale svog junaka, Toma Bradyja. Ovaj film (zasada) nema datum prikazivanja u hrvatskim kinima.

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala