Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Theron na aukciji prodala Mandelu bez njegova znanja
Glumica je sastanak s Nelsonom Mandelom ponudila na aukciji bez da je od njega zatražila dopuštenje

Theron na aukciji "prodala" Mandelu bez njegova znanja

PIŠE: Katarina Hrgović

Prošloga je tjedna glumica Charlize Theron sudjelovala u jednoj dobrotvornoj aukciji koja je održana u San Franciscu. Theron je za potrebe iste nudila dvotjedno putovanje u Južnu Afriku 2010. godine, karte za svjetsko prvenstvo, safari te sastanak sa Nelsonom Mandelom, ali aukcijom je uspjela prikupiti čak 140 tisuća dolara tek nakon što je za tu cifru ponudila svoj poljubac.

Prikupljeni novac otišao je organizaciji OneXOne Foundation koja radi na rješavanju problema gladi u Africi. Nažalost za sve umiješane u ovu priču, čini se da je Charlize na aukciji ponudila druženje s Mandelom bez njegova dopuštenja koji se odbija naći sa ženom koja je u dobrotvorne svrhe dala pozamašnu svotu.
 
 
"Postoji rigorozni proces koji se mora proći kako bi se dogovorio sastanak s gospodinom Mandelom, a zahtjev za istim nismo primili od Charlize Therone. Razmotrit ćemo zahtjev gospođice Theron ako ga primimo u skorašnje vrijeme, no ponavljam, do sada nam se ona nije javila", izjavio je Achmat Dangor, direktor organizacije Nelson Mandela Foundation.
 
Therone je 2004. godine u rodnoj Južnoj Africi dočekana kako kakva junakinja nakn što je osvojila Oscara za glavnu ulogu u filmu "Čudovište". U nemogućnosti da kontrolira svoje emocije dok se rukovala s Mandelom, glumica je počela plakati i govoriti mu: "Ja vas zbilja volim". 
 
Nelson Mandela, koji je u srpnju napunio 91 godinu, povukao se iz javnog života, a sastaje se samo s pomno odabranim ljudima. Nikada do sada nije pristao svoju audijenciju ponuditi na nekoj aukciji, pa čak ni u korist vlastite dobrotvorne organizacije. "Morate znati da za organizacije i aukcije koje je sam pokrenuo nikada nije nudio svoje privatno vrijeme. Unatoč svemu, gospodina Mandela želi gospođici Therone uspjeh u njezinim daljnjim humanitarnim akcijama", poručio je Achmat Dangor.
Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala