Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Wisteria (P)Lane: Kućanice pokosio avion iz Izgubljenih
U ovoj avionskoj nesreći život će izgubiti i nekoliko likova popularne serije, uključujući i "favorita publike"

Wisteria (P)Lane: "Kućanice" pokosio avion iz "Izgubljenih"

PIŠE: Katarina Hrgović
 
Producenti planetarno popularne serije "Kućanice" potvrdili su kako će na luksuzno predgrađe Wisteriu Lane, gdje se i zbiva cijela radnja, pasti avion iz druge serije. Sporni će avion nositi oznaku Oceanic, odnosno riječ je o istom onom avionu koji se srušio u seriji "Izgubljeni", koju smo također imali prilike pratiti na malim ekranima. Ova bizarna dupla promocija na pamet je pala tvorcu "Kućanica", Marcu Cherryju, koji sprema veliko iznenađenje za ljubitelje serije. Spremite se, nije dobro!
 
"Tražili smo neki zabavni način da spojimo ove dvije serije, pa je tako došla ideja da avion koji pogađa Wisteriu Lane bude Oceanic", rekao je član producentske ekipe. Priča serije "Izgubljeni" vrti se oko putnika fiktivne aviokompanije Oceanic Airlines koji preživljavaju pad aviona u Južnom Pacifiku. Tvorac serije, Marc Cherry, rekao je kako će ova nesreća koja će zadesiti Wisteriu Lane "izravno utjecati na živote svakog lika iz serije". "To će biti moja pustolovina za prvu polovicu sezone", rekao je. Iako je Cherry prvotno negirao da će pad aviona prouzročiti smrt nekog iz serije, čini se kako se ovaj kreativac ipak predomislio.
 
 

Američki mediji na temelju tvrdnji svojih izvora prenose kako će ne jedan, već nekoliko likova iz "Kućanica" izgubiti život, uključujući i "favorita publike". Za sada nam samo ostaje nagađati tko bi to mogao biti, a u međuvremenu su objavljene i neke fotografije same nesreće. Iako se mislilo da je riječ o zaista uništenoj Wisteriji, ispostavilo se da se radi o fotografijama sa obližnjeg seta filma "War of the Worlds" u studiju Universal. Riječ je o Boeingu 747 koji je izrađen i uništen samo za film "Rat svjetova" u kojem je glavnu ulogu tumačio Tom Cruise. Nije jasno hoće li producenti "Kućanica" ovaj set iskoristiti za neke od svojih epizoda. 

 

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala