Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Popeye feat. Tamara - Delaj, delaj
Spot od početka do kraja nudi odličnu zabavu i zove na ponovno gledanje, ali ponajprije slušanje ovog odličnog benda

Popeye feat. Tamara - "Delaj, delaj"

Album Cijena slobode
Izdavač Tom Tom Music
Autor spota Zoran Mikletić
Trajanje 2’44’’
Ocjena 4/5



Drugi album pulskog benda Popeye objavila je diskografska kuća Tom Tom Music ponudivši domaćoj publici vrhunski album u što će se uvjeriti svaki potencijalan kupac istog, a prije svega ljubitelji žestokog zvuka kakvog nudi Popeye. Doista sjajan album i jedan od boljih ovogodišnjih diskografskih izdanja kakav se rijetko pojavljuje na domaćem tržištu. Za prvi su singl odabrali više "štos" pjesmu koja ih možda ne predstavlja neupućenoj publici u njihovom pravom svjetlu, ali zato nudi odličan glazbeni doživljaj. I dok su se na ostatku albuma opredijelili za beskompromisno žestok zvuk nu metala sa sjajno fuzioniranim rep dionicama i istarskim folk melodijama kao i samim narječjem, Popeye su u pjesmu "Delaj, delaj" u goste pozvali prvakinju istarskog world music izraza Tamaru Obrovac i ostvarili pun pogodak.

Provjereni istarski redatelj i snimatelj Zoran Miletić sjajno je "otvorio" spot kadrovima radišnih mrava koji su na najbolji način napravili uvod u tekstualni dio pjesme, dok Tamara cijelom spotu daje tu neku smiješnu notu. Smjestivši bend u podzemne tunele napuštenog rudnika na Ćićariji, dobro osvijetlivši njihovu svirku koju je kombinirao sa igranim djelom u kojem "majka" Tamara "brontuliva" (prigovara) svom sinu, spot nudi od početka do kraja odličnu zabavu i zove na ponovno gledanje, ali ponajprije slušanje ovog odličnog benda. 


Dubravko Jagatić

 

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala