Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 18.5.
Hrpa filmova starijeg datuma uz tek tri nov(ij)a

TV Preporuke dana – Subota 18.5.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 18. svibnja.

SERIJE / EMISIJE

Borci za prirodu, HTV 2 u 20:15 sati
Putovanje u Gabon putovanje je u prošlost, u doba prije nego što se utjecaj čovječanstva stvarno osjetio u prirodi. Poznat kao posljednji raj na Zemlji, Gabon je zeleni krunski dragulj goleme, raznolike i divne prašume uz rijeku Kongo.

FILMOVI

Nemoguće, Doma TV u 19:55 sati
Film snimljen prema istinitoj priči o preživljavanju i sudbini jedne obitelji za vrijeme jedne od najvećih prirodnih katastrofa našega vremena – tsunamija na Tajlandu 2004. godine.

Gradska cura, HTV 1 u 20:15 sati
Renee Zellweger tumači ulogu Lucy Hill, visoko pozicionirane šefice, zaljubljene u svoj život na visokoj nozi u Miamiju. U potrazi za velikim promaknućem, Lucy se odluči preseliti u zabačeni gradić u Minnesoti kako bi nadgledala restrukturiranje proizvodne tvornice. Ono što je započelo kao običan poslovni zadatak, postaje najboljom stvari koja joj se dogodila.

Brzi i žestoki 5, RTL u 20:15 sati
Vin Diesel i Paul Walker predvode povratak zvijezda iz svakog poglavlja eksplozivne franšize o brzini. Ovoga puta se na suprotnoj strani od zakona nalaze bivši policajac Brian O’Conner i bivši kažnjenik Dom Toretto.

Blizanac, Nova TV u 20:15 sati
Will Smith glumi Henryja Brogana, elitnog ubojicu, koji iznenada postaje meta tajanstvenog mladog operativca koji naizgled može predvidjeti svaki njegov potez.

Jerry Maguire, Doma TV u 21:45 sati
Što ako se trgnete usred noći i shvatite kako ste nesretni iako se čini da imate sve? Tom Cruise odlučio se na radikalan potez, koji mu je zakomplicirao život, ali isto tako pobudio u njemu duboko potiskivane emocije.

Što nas ne ubije, HTV 1 u 22:30 sati
U nastavku filma Muškarci koji mrze žene, nakon što izgubi posao u Agenciji za nacionalnu sigurnost, Frans Balder angažira hakericu Lisbeth Salander da ukrade računalni program koji daje pristup svem nuklearnom oružju. Preuzimanje programa privlači pozornost agenta NSA-a koji uđe u trag aktivnosti u Stockholmu.

Čovjek iz Toronta, Nova TV u 22:35 sati
Kevin Hart nalazi se u ulozi zbunjenog prodavača kojeg zabunom zamijene za jednog od najvećih plaćenih ubojica na svijetu, poznatog samo pod imenom Čovjek iz Toronta. Prisiljen preuzeti njegov identitet, njegov link naći će se u neočekivanoj opasnosti.

Posejdon, RTL u 22:55 sati
Stara je godina i na luksuznom putničkom brodu u sjevernom Atlantiku zabava je u punom jeku. Odjednom golem val udara u brod, baca ga ustranu, a zatim ga prevrne. Počinje očajnička borba ljudi da prežive i pobjegnu s Posejdona, prevrnutog broda koji tone.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala