Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Subota 9.3.
Odlični nagrađivani filmski naslovi, novijeg i starijeg datuma, i to u udarnom terminu od 20 sati

TV Preporuke dana – Subota 9.3.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u subotu, 9. ožujka.

SERIJE / EMISIJE

Gordon Ramsay: Neistražena područja, HTV 2 u 20:15 sati
Chef Ramsay putuje u Louisianu kako bi naučio tajne cajunske kuhinje. Upoznaje Erica Cooka - bivšeg marinca koji je postao slavni kuhar - ovaj ga pošalje da se izgubi u močvari i vidi s čime će se vratiti.

FILMOVI

Pijanist, HTV 1 u 20:15 sati
Briljantan pijanist Wladyslaw, poljski Židov, svjedok je stavljanja ograničenja od nacista na Židove u Varšavi. Njegova obitelj je na redu da je prebace u nacističke radne logore, ali on uspijeva pobjeći i izmiče Nacistima te nastavlja živjeti u ruševinama Varšave.

Krađa identiteta, RTL u 20:15 sati
Diana uživa na luksuznom odmoru na Floridi. Postoji samo mala smetnja: osobna koju koristi za financiranje glasi na ime Sandy Bigelow Patterson koja zapravo pripada pravom Pattersonu koji živi na drugom kraju SAD-a i ima samo tjedan dana za pronalazak prevarantice koja mu uništava život.

Top Gun: Maverick, Nova TV u 20:15 sati
Više od 30 godina nakon mega uspjeha filma Top Gun, Tom Cruise ponavlja ulogu Petea Mitchella, Val Kilmer vraća se kao Iceman, dok Miles Teller glumi Bradleyja Bradshawa, sina Maverickovog pokojnog partnera Nicka Bradshawa.

Rijeka sjećanja, HTV 3 u 20:15 sati
Za čak tri Oscara nominirani film američkog redatelja i glumca Roberta Redforda, od kojih je osvojio onaj za najbolju kinematografiju, nastao je prema polu-autobiografskom romanu Normana Macleana.

Erin Brockovich, Doma TV u 22:15 sati
Biografska drama o nezaposlenoj samohranoj majci koja postaje pravni savjetnik te razotkriva ekološkog onečišćivača osvojila je Oskara za najbolju glavnu glumicu (Julia Roberts).

355, Nova TV u 22:35 sati
Kada strogo čuvano oružje padne u ruke plaćenika, CIA agentica Mason morat će udružiti snage sa njemačkom agenticom Marie, saveznicom iz agencije MI6 i vrhunskom računalnom stručnjakinjom Khadijah, te vještom psihologinjom Gracielom u vratolomnoj misiji. Akcija kreće diljem svijeta!

Armageddon, RTL u 22:35 sati
Samo 18 dana dijeli Zemlju od sudara s meteorom veličine Teksasa. Stručnjaci NASA-e pozivaju u pomoć najvećeg stručnjaka u bušenju nafte Harryja na hitno savjetovanje. Harryja, međutim, muče sasvim drugi problemi: njegov najbolji radnik, A. J. Frost ujedno je i ljubavnik njegove kćeri Grace.

Minari, HTV 1 u 23:25 sati
Film nagrađen Oskarom za najbolju sporednu glumicu (Youn Yuh-jung) prati korejsko-američku obitelj koja se doseljava na farmu u državu Arkansas u potrazi za vlastitim američkim snom. Međutim, obiteljska se situacija u potpunosti mijenja s dolaskom prepredene, prostačke, ali nevjerojatno brižne bake.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala