Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Savršeni život Annette Bening raspada se u novoj najavi serije Apples Never Fall
Mini-serija temelji se na romanu Liane Moriarty, izlazak se očekuje već u ožujku

Savršeni život Annette Bening raspada se u novoj najavi serije "Apples Never Fall"

Annette Bening nestaje iz svog idiličnog života u novom traileru za nadolazeću mini-seriju Apples Never Fall. Nova mini-serija bit će premijerno prikazana na Peacock streaming platformi u ožujku. Sam Neill, Jake Lacy i Alison Brie također glume u adaptaciji bestselera Liane Moriarty iz 2021. godine.

Trailer nam otkriva kako stvari idu prilično dobro za Joy i Stana Delaneyja (Bening i Neill); povlače se iz vođenja svoje uspješne teniske akademije u Palm Beachu kako bi provodili više vremena sa svojim prijateljima i obitelji, posebno sa svoje četvero djece (Lacy, Brie, Conor Merrigan-Turner i Essie Randles).

No odjednom kako glazba postaje tmurnija, Joy nestaje, ostavljajući iza sebe samo hrpu simbolično palih jabuka i krvlju poprskan bicikl. Doslovni i figurativni olujni oblaci počinju se nadvijati dok se sumnje povećavaju u obitelji Delaney - čak i dok patrijarh Stan inzistira da će se Joy vratiti.

Ubrzo, Stan biva optužen za ubojstvo, dok Delaneyjevo potomstvo kopa po prošlosti svojih roditelja i otkriva da nije sve onako kako se čini - i da bi sve moglo proizaći iz incidenta kada su Stan i Joy prihvatili tajanstvenog ranjenog stranca.

Melanie Marnich potpisuje scenarij, radi na seriji kao showrunnerica i kao izvršna producentica. Premijera serija Apples Never Fall očekuje se na streaming platformi Peacock 14. ožujka ove godine.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala