Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


Svijet se oprašta od Carla Weathersa
Zvijezda filmova "Predator", "Rocky" i "Happy Gilmore" preminuo je prije nekoliko dana sa 76 godina

Svijet se oprašta od Carla Weathersa

Početak veljače fanovima Carla Weathersa donio je tužne vijesti: omiljeni glumac preminuo je 1. veljače. Weathers je tek u siječnju napunio 76 godina, a njegova je obitelj objavila kako je umro mirno u snu.

"U dubokoj žalosti objavljujemo smrt Carla Weathersa. Umro je mirno u snu u četvrtak 1. veljače. Carl je bio izvanredan čovjek koji je proživio izvanredan život. Kroz njegov doprinos filmu, televiziji, umjetnosti i sportu, ostavio je neizbrisiv trag te je prepoznat diljem svijeta i kroz generacije. Bio je voljeni brat, otac, djed, partner i prijatelj.", objavila je obitelj.

Mnogobrojne filmske i sportske zvijezde izrazile su počast objavama na društvenim mrežama prisjećajući se njegove topline i ljudskosti. Od kolega je priznanje dobio kao osoba koja se brinula o drugima, nasmijavala druge i često se o onima oko sebe brinula kao da su mu obitelj. Jedan od prvih koji je objavio svoje uspomene s Weathersom bio je Adam Sandler. Njih su dvojica zajedno glumili u filmu Golfbrejker, a ta im je suradnja donijela pravo prijateljstvo.

Jedna od posljednjih uloga u kojoj smo gledali Weathersa bila je u seriji The Mandalorian, gdje je glumio Greefa Kargu, jednog od Din Djarinovih saveznika. Zvijezda te serije, Pedro Pascal, objavio je kako ne nalazi riječi za opisati ovaj gubitak dok je Brendan Wayne, koji nosi odijelo Dina Djarina, objavio kako je slomljen ovim vijestima jer mu je upravo Weathers najviše pomogao oko snalaženja na setu serije.

Drugi kolege glumci iz serije The Mandalorian također su izrazili svoju tugu. Ahmed Best na divan se način oprostio od velikog glumca, koji mu je bio idol od djetinjstva. Iako su u seriji bili neprijatelji, Giancarlo Esposito i Weathers su iza kamere bili dobri prijatelji i upravo je to ono čega se Esposito sjetio u svojoj objavi.

Svoje su počasti za pokojnog glumca objavili i njegovi kolege iz Predatora. Jesse Ventura rekao je kako je Weathers bio fenomenalan talent, pravi profesionalac i dragi prijatelj. Nakon izlaska Predatora često su se nalazi radi tog filma, u kojem je glumio i Arnold Schwarzenegger, koji je također podijelio svoje osjećaje o Weathersu na svojim društvenim mrežama.

"Carl Weathers će uvijek biti legenda. Izvanredan sportaš, fantastičan glumac i velika osoba. Ne bismo mogli napraviti Predatora bez njega. I svakako se ne bismo tako zabavili snimajući ga.", napisao je Schwarzenegger na svom X profilu.

M.M.K.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
  • #1
    0 0
    gorlock gorlock @ 5.2.2024. 17:54
    R.I.P. Iako filmski Apolo Creed već neko vrijeme počiva, i dan danas živi u Creed franšizi Rocky filmova. Meni osobno Carl zauvijek ostaje u sjećanju po ulogama u Rocky filmovima i u Predatoru, a kao i svi glumci nastaviti će živjeti vječno kroz sve filmove koje je snimio.
Pogledaj sve komentare (1)
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala