Moj TV - TV Program za 200+ kanala
Radio Box


TV Preporuke dana – Petak 20.10.
Nove epizode omiljenih serija te rado gledani filmovi

TV Preporuke dana – Petak 20.10.

Foto: YouTube

U nastavku pogledajte što smo za vas izdvojili od emisija, serija i filmova u večernjem terminu u petak, 20. listopada.

SERIJE / EMISIJE

Ubojstva u Midsomeru, HTV 2 u 20:15 sati
Challis Court, kompleks koji je sagradila neovisna udruga prije 15 godina, sastoji se od poželjnih stanova na velikom imanju koji pružaju ugodan i siguran dom umirovljenim policajcima.

Inspektor Grace, HTV 2 u 21:45 sati
I treća sezona sastoji se od tri cjelovečernja filma u kojima glume John Simm (Roy Grace), Richie Campbell, Zoe Tapper i Craig Parkinson.

Zaljev, HTV 2 u 23:25 sati
Zbog jednoga starog slučaja Odjel teških zločina nađe se pod dodatnim pritiskom. Jenn mora naći ključnog osumnjičenika prije negoli je kasno, čime samo ugrozi cijelu svoju obitelj.

FILMOVI

Rocky 3, HTV 1 u 20:45 sati
Drugi nastavak sportsko-akcijske sage o boksaču Rockyju, nominiran je za nagradu Akademije u kategoriji najbolje glazbe i originalne pjesme za film. Stallone je, uz to što je glumio u naslovnoj ulozi, napisao scenarij i režirao film.

Muškarci i kokoši, HTV 3 u 22:30 sati
Gabriel i Elias su braća koji nakon očeve smrti doznaju da su posvojeni. Upoznaju obitelj za koju dotad nisu znali i otkrivaju nepoznate detalje o sebi i svojim rođacima.

Labirint: Lijek smrti, RTL u 23:15 sati
Kako bi spasili svoje prijatelje Thomas i njegovi saveznici morat će ući u legendarni Last City, labirint koji kontrolira WCKD i koji je ujedno i najsmrtonosniji labirint do sad. Onaj tko preživi, dobit će odgovore na pitanja koja ih muče od prvog dolaska u labirint.

Minamata, HTV 1 u 23 sata
Godina je 1971. Američki fotograf W. Eugene Smith koji je bio poznat po svojim brojnim fotografskim esejima koje je objavljivao u časopisu Time postao je samotnjak. Strastvena prevoditeljica za japanski Aileen potakne Smitha da posjeti Minamatu te da fotografira i zabilježi bolest koja ondje vlada.

Starci 2, Nova TV u 23:25 sati
Lenny se preselio sa svojom obitelji natrag u mali gradić gdje su oni i njegovi prijatelji odrasli. Ovaj puta, starci su ti koji će naučiti lekcije od svojih klinaca tijekom jednog dana prepunog ludo zabavnih vratolomnih iznenađenja: posljednjeg dana škole.

KOMPLETAN TV PROGRAM

D.Ž.

Komentari
Neregistrirani korisnik (nemate pravo komentiranja)
 
Povezane vijesti
Najnovije vijesti

Postavke privatnosti  •  Oglašavanje  •  Impressum  •  Kontakt  •  Uvjeti korištenja  •  Za Webmastere  •  Facebook  •  Twitter
© 2008 - 2024 Moj TV Portal d.o.o. | mojtv.hr - mojtv.net - tv spored - tv program Moj TV - TV Program za 200+ kanala